| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Da ti si tražio prijatelja a oni tako Evo maleni ja ću ti biti prijatelj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... Citat:
![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... hmmm...pa billy-ja i linkin da...možda i neku od charlotte..ono imaju super neke pjesme..paaa..ali to bi bilo to od ovih!!
__________________ Ja sam brzo živjeLa.šta sve nisam radiLa.ništa vječno ne traje.aL sjećanje ostaje |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Godina: 16
Poruka: 3
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... ja od toga navedenoga slusam Billy Talent i Good Charlotte... ali i ostalo je dobro jer sam cula par pjesama....
__________________ Anuska |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 17
Poruka: 516
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... ništa od ovog nije emocore, jest da billy talent ima možda 2 emo pjesme al on definitivno nije emo bend, good chartlotte je čisti rock, panic! at the dico, možda isto koje 2 il 3 emo pjesme al oni isto nisu emo band... niko od ovih nije emo band, samo da se zna... alesana je emo band a to definitivno nemogu slušat, sorry za sve koji to slušaj al ja nemogu... billy talent 4 ever! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... sta???ne kuzim te??daj se malo izjasni...to mi je nejasno samo "potpis"?? pozdrav
__________________ Ja sam brzo živjeLa.šta sve nisam radiLa.ništa vječno ne traje.aL sjećanje ostaje |
| | |
![]() |
| Tagovi: at the disco, billy talent, good charlotte, panic, patd, razorlight |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:58.