| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Kaizer Muse su prva liga...steta sto nemam love da odem u Zagreb na njih... Mislim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 17
Poruka: 516
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... nema veze što iskaču iz teme, glavno da se priča o dobroj muzici... =) i da 9.10 je održan koncert u zagrebu muse... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 25
Poruka: 61
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... od navedenog slušam Linkin park,a Good Charlotte imaju dobrih pjesmi ali nisam se zagrijao za njih toliko da bi se potrudio nabaviti album.Ali Linkin park eh slušao sam ih dugo sad više ne toliko jer nema puno vremena za mjuzu što je žalosno. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 17
Poruka: 516
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... da stvarno žalosno.. al događa se... ja kolko got bila u gužvi za mjuzu imam uvijek vremena |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... da, je 23. (koji mi je???) na njihovom sajtu jos pise kset Citat:
| |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 25
Poruka: 61
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... od Linkina nisam poslušao niti jedan album poslje Meteore makar ih ima doma jednostavno dok dođem doma previše sam crknut za bilo što ako stignem pla sata poslušati nešt super a to mi je premalo vremena da bi se opustio i stvarno nešt poslušao |
| | |
![]() |
| Tagovi: at the disco, billy talent, good charlotte, panic, patd, razorlight |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.