Stranica 5 od 7 PrvoPrvo 1234567 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 70

Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte...

Raspravljate o temi Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: Datachi da, je 23. (koji mi je???) na njihovom sajtu jos pise kset Bo, netko je negdje rekao ...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte...

Citat Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
    da, je 23. (koji mi je???)

na njihovom sajtu jos pise kset
    Bo, netko je negdje rekao da na karti piše Pauk, btw karta 80 kunja..

mrzitelj Avatar od korisnika Servant
    Datum registracije
    05-11-05
    Starost
    24
    Poruka
    5,782
    Liked
    94 times

Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte...

Ja i Datač idemo...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Datachi
    Datum registracije
    07-05-07
    Poruka
    2,565
    Liked
    1 times

samo osamdeset? servant, kupuj odma!"
    You spin me right round baby, Right round!

L'essentiel est invisible pour les yeux

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

Ma idemo svi...kaj uopce raspravljamo o tome?!?!
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Andrij@n@
    Datum registracije
    07-08-07
    Starost
    19
    Poruka
    516
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
    Ma idemo svi...kaj uopce raspravljamo o tome?!?!
    hehhe mislim da ste malo fulali thread al nema veze mogli ste o tome pričat u koncerti thread al nema frke... =)
    vraćamo se na temu

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

Ma naravno, sorry zbog offtopicarenja, al pod koncrete se ne raspravlja o samim koncertima i tko bi eventualno volio ici, kako je bilo i itd... nebitno...samo nadodah i necuuu vise ni pisnut. Cross my heart...
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Datum registracije
    07-08-07
    Starost
    19
    Poruka
    516
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
    Ma naravno, sorry zbog offtopicarenja, al pod koncrete se ne raspravlja o samim koncertima i tko bi eventualno volio ici, kako je bilo i itd... nebitno...samo nadodah i necuuu vise ni pisnut. Cross my heart...
    ma nema problema samo se vi blablajte... da u koncerti thread se baš i ne raspravlja o koncertima nego se samo stavi datum kad je neki... on tu pričajte šta got želite imate moje dopuštenje... hehe =)

Starter
    Datum registracije
    05-11-07
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

ja obozavam good charlotte oni su meni s-v-e!!!

Datum registracije
    07-08-07
    Starost
    19
    Poruka
    516
    Liked
    0 times

good charlotte i linkin park uuu ja ih slušam već davno davno (a ko nesluša lp već sto godina)... al definitivno mi je good charlotte bolji od lp...

još sam proširila svoj glazbeni svijet: paramore (preodlčna rock-punk grupa, pjevačica ima 18 godina, mladi su), lostprophets (aaaa predobro), anti-flag (obožavam <3), beatsteaks (a njih već duže vrijeme, jedina njemačka grupa koja mi je super), Boys like gilrs (odlično, imaju dobrih pjesama al sam se ja zapalila za the great escape i 5 minutes to midnight), plain white t's (obične bijele majce, hehe njihove samo dvije stvari: let me take you there <33 prekrasna pjesma i hey there delilah odlične riječi ima)... uh ja se raspričala.. ajoj
    Zadnji Uredio Andrij@n@ : 06-11-07 u 10:51

Starter Avatar od korisnika biohazard 3291
    Datum registracije
    24-09-07
    Starost
    27
    Poruka
    60
    Liked
    0 times

dali je netko od vas čuo za sun eats hours?uspio sam skinuti samo dvije pjesme s neta smrc smrc ako tko zna gdje bi mogao skinuti cijeli album bio bi zahvalan ako bi mi dao link a evo i nešto za vas grupa se zove emil bulls malo su poznati riječ je njemačkoj grupi a prosudite sami kako zvuči
    YouTube - emil bulls - leaving you with this

Lajkaj nas na Facebooku