| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Datachi da, je 23. (koji mi je???) na njihovom sajtu jos pise kset Bo, netko je negdje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... Ma idemo svi...kaj uopce raspravljamo o tome?!?!
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... Ma naravno, sorry zbog offtopicarenja, al pod koncrete se ne raspravlja o samim koncertima i tko bi eventualno volio ici, kako je bilo i itd... nebitno...samo nadodah i necuuu vise ni pisnut. Cross my heart...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 17
Poruka: 516
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... ma nema problema samo se vi blablajte... da u koncerti thread se baš i ne raspravlja o koncertima nego se samo stavi datum kad je neki... on tu pričajte šta got želite imate moje dopuštenje... hehe =) |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 17
Poruka: 516
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... good charlotte i linkin park uuu ja ih slušam već davno davno (a ko nesluša lp već sto godina)... al definitivno mi je good charlotte bolji od lp... još sam proširila svoj glazbeni svijet: paramore (preodlčna rock-punk grupa, pjevačica ima 18 godina, mladi su), lostprophets (aaaa predobro), anti-flag (obožavam <3), beatsteaks (a njih već duže vrijeme, jedina njemačka grupa koja mi je super), Boys like gilrs (odlično, imaju dobrih pjesama al sam se ja zapalila za the great escape i 5 minutes to midnight), plain white t's (obične bijele majce, hehe njihove samo dvije stvari: let me take you there <33 prekrasna pjesma i hey there delilah odlične riječi ima)... uh ja se raspričala.. ajoj Zadnji Uredio Andrij@n@ : 06-11-07 u 10:51. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 25
Poruka: 61
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... dali je netko od vas čuo za sun eats hours?uspio sam skinuti samo dvije pjesme s neta smrc smrc ako tko zna gdje bi mogao skinuti cijeli album bio bi zahvalan ako bi mi dao link a evo i nešto za vas grupa se zove emil bulls malo su poznati riječ je njemačkoj grupi a prosudite sami kako zvuči YouTube - emil bulls - leaving you with this |
| | |
![]() |
| Tagovi: at the disco, billy talent, good charlotte, panic, patd, razorlight |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:45.