| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... u Kultura i Zabava forumu; probaj sa torrentima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... Billy Talent je jedno od najboljih novih imena na sceni, dečki su dobri... ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... A bemu, imam samo 2 albuma a mislio sam da su novi, 2 godine stari :S a nemam pojma ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-05-08 Lokacija: Zadar Godina: 16
Poruka: 2
![]() | Re: Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... E ljudi ja san novi.Inace veliki fan Billy Talenta zna ko ima li bend svoj email?? Billy Talent je najbolji![]() Billy Talent rockkkkkZadnji Uredio Guitarist : 12-05-08 u 22:21. |
| | |
![]() |
| Tagovi: at the disco, billy talent, good charlotte, panic, patd, razorlight |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.

E ljudi ja san novi.Inace veliki fan Billy Talenta zna ko ima li bend svoj email?? Billy Talent je najbolji