| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Demo novog albuma od Metallice? u Kultura i Zabava forumu; Evo upravo sam ga skinuo preko rapidshare-a,zvuci kao Metallica,mada ne mogu sigurno reci da su oni...evo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demo novog albuma od Metallice? Evo upravo sam ga skinuo preko rapidshare-a,zvuci kao Metallica,mada ne mogu sigurno reci da su oni...evo popis pjesama: 1 : Trashed 3.44 2 : I.N.U. 4.04 3 : Under Influenses 4.25 4 : Set me free 4.48 5 : Devour 4.12 6 : Dead cell 5.10 7 : Fetish 4.26 8 : Throne of ivory 5.48 9 : Back to anger 4.00 10: The soul wright 4.15 ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demo novog albuma od Metallice? Poslano^^ Ako ovo i je Metallica,demo im nije nešto...Što solo-a tice oni su definitivno svirani po stilu Kirka Hammeta,problem je što je Kirk Hammmet jedan od najkopiranijih gitarista u povijesti,glas isto slici Hetfieldovom...nisam još uvjeren da su to oni. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:49.