| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Depeche Mode u Kultura i Zabava forumu; Depeche Mode > Playing The Angel >> Ukinuti linkovi zbog povrede autorskih prava Just download the whole new album. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Depeche Mode Depeche Mode > Playing The Angel >> Ukinuti linkovi zbog povrede autorskih prava Just download the whole new album. It's 1a quality. The normal release is the 18th october slider se potrudio ovo nać na netu za vas... ![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server Zadnji Uredio Kristijan : 05-01-07 u 15:51. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Depeche Mode - Playing The Angel ( ispod čekića) Meni su njihovi stari hitovi isto draži...Najbolja grupa ikad! Bili na koncertu 22.3.2006? Ja sam se ježila na svaku pjesmu...Ma, morat ću vam pokazat svoju tetovažu dok je sliknem (naime, vezana je uz ovu temu...). ![]()
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depeche Mode - Playing The Angel ( ispod čekića) meni osobno s novog albuma najbolje pain that i'm used to precious macro john the revelator the sinner in me damaged people od albuma su mi najdraži naravno "Violator" i "Ultra" koji mi je predobar album...Odličan bend, jedan od mojih favorita, mala zamjerka na premaloj uporabi gitare ali stvarno su genijalci...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Depeche Mode - Playing The Angel ( ispod čekića) inače meni sa su sa starih albuma najbolje ove 4 pjesme: all i ever wanted, its no god, barrel of a gun i dream on... ajd nije ni "personal jesus" tak loša stvar. |
| | |
![]() |
| Tagovi: angel, cekica, depeche, mode, playing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

..