| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Đorđe Balašević u Kultura i Zabava forumu; ...obožavam njegove pjesme od kad sam mala bila..zanima me ako netko možda zna kad će biti njegov ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Đorđe Balašević ...obožavam njegove pjesme od kad sam mala bila..zanima me ako netko možda zna kad će biti njegov koncert tu u Zagrebu ili negdje blizu?
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 471
![]() ![]() | Re: Đorđe Balašević Đole je odličan,tekstualno mu još uvijek nema ravnog,pa dozvolite gušt: "...ne pravi od tuge nauku mami svetlo na sledećem bregu okopnit će moj otisak na tvom jastuku još kako...kao jezuška u snegu Razbit ću gitaru,crn je mrak ispunjava odavno se svoje pesme bojim pomera u meni neke gene Dunava pa ja tečem i kad stojim Ali,opet ,dal bi ikad bila moja ti da sam čovek u armiji ljudi rekla si da baš ne umem novce brojati i da je ništa sve što nudim Mala moja,ti si uvek znala da sam svirac da je nebo moja livada da me može oduvati najblaži nemirac da ću u po´ reči stati da se neću osvrtati- nikada Draga moja,ti si uvek znala da sam pajac moj je šešir šatra obična da sam kaput sa dva lica da sam gospon propalica obična Tek u jesen otkriju se boje krošanja sve su iste u leto zeleno draga moja,ti si uvek znala tko sam ja čemu suze,lepa ženo" ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Đorđe Balašević Ja ga obožavam slušati. Upoznao sam ga kad je bio u Koprivnici prije par godina. Đole je legenda ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Đorđe Balašević Uz te dvije svjetske zvijezde, dovodimo i nekoliko ‘regionalnih’. U lipnju stiže Đorđe Balašević, 3. rujna Zdravko Čolić, a u svibnju ćemo održati ‘Večer sevdalinki’, vjerojatno s Hankom Paldum i Halidom Bešlićem. Krajem veljače organiziramo nastup osam klapa ‘Da te mogu pismom zvati’, u travnju koncert Thompsona, a u listopadu ‘Večer dalmatinske pisme’. Na 7. Osječko ljeto kulture u srpnju planiramo dovesti jednu rusku opernu kuću s popularnim djelom ‘Carmina Burana’ - najavljuje Renato Lukić, direktor Gradskog radija. Izvor: Glas Slavonije to je sve šta sam našao o tom koncertu
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
![]() |
| Tagovi: balasevic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

legenda