| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Đorđe Balašević u Kultura i Zabava forumu; Đoletova pisma Soliter! stvarno je zakon Pročitaj pravila!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Đorđe Balašević ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo danas sam cuo da 11.05 u Rijeci svira neka grupa koja svira đoletove stvari,neznam dal je to nenormalni band ili netko drugi, povodom njegovog rođendana ...jos nisam provjerio tu informaciju, ali cim vise saznam obavijestit cu sve zainteresirane![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Đorđe Balašević I ja obozavam Djoleta, car je majke mi! A pesme su sve vrh,izdvajam Nevina,D-moll,Olivera,Ognjena,Boza zvani pub,Zivot je more.....ma do sutra bih ovako mogla, fenomenalan je!
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Đorđe Balašević evo kao sto sam obecao cim nesto vise saznam obavijestavam... dakle..... svirat ce "balasevic tribute band" koncert je 11.05.2007. sa pocetkom u 22h u stereo dvorani u rijeci upad je 40kn 11.05.2007. Đorđe Balašević slavi svoj pedeset i četvrti rođendan! Koncert Balašević Tribute Banda u Stereo Dvorani zamišljen je kao okupljanje njegovih najvjernijih fanova na ovaj veliki dan i fešta do zore uz svirku dugu nekoliko sati… ja znam da odmah idem kupit kartu...i jedva cekam taj trenutak....bio sam na đoletovom koncertu pred 2 godine u dvorani mladosti i bilo je fenomenalno, ne vidim razloga zasto ne bi bilo i sada.... ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Đorđe Balašević nikako da ge docekam u zagrebu. na bajagi sam vec tri puta bio a na đoletov koncert nikako da odem
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-05-07
Poruka: 4
![]() | Citat:
A veceras (ne)normalni bend nastupa u Osijeku u klubu OKS! sutra 04.05. - Karlovac, Coyote Bar Sledeci vikend: Rijeka (Stereo Dvorana) 11.05. Pula (Uljanik) 12.05. Evo kako je bilo u martu u Boogaloo na njihovom koncertu! YouTube - (ne)normalni balasevic tribute - madzarski 1 - madzarski 1. deo YouTube - (ne)normalni balasevic tribute - madzarski 2. deo - madzarski 2. deo YouTube - (ne)normalni balasevic tribute - Ringispil - Ringispil YouTube - (ne)normalni balasevic tribute - Na bogojavljensku noc - Na bogojavljensku noc ps klipovi su mali i zgodni za dial-up! sve informacije o nastupima Djoleta i (ne)normalnog benda mozete pratiti na njihovoj zajednickoj stranici: balasevic . net - Đorđe Balašević i (ne)normalni balaševićevci | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Đorđe Balašević nije ga zena ostavila....nego snima film i sve je podredio tom filmu...tako da ce ove godine bit malo koncerata ako ih uopce bude na kojima ce on pjevati ![]()
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-10-06 Godina: 22
Poruka: 846
![]() ![]() | Re: Đorđe Balašević nesto mu je kcerka bila u bolnici pa je bio uz nju.kad je ozdravila,istetovirao je malog princa na ramenu za nju.Tako sam barem citao.Mislim u 24sata je to bilo.Ako sam vas krivo obavjestio,izvinite |
| | |
![]() |
| Tagovi: balasevic |
« Najbolji gitarist
|
Rap/Hip-Hop »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:58.

...jos nisam provjerio tu informaciju, ali cim vise saznam obavijestit cu sve zainteresirane