Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Đorđe Balašević u Kultura i Zabava forumu; lako je kad te neko ni ne zavoli... ...teško je kad za nekog jedinog i svog postaneš zrnce soli, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-07, 14:41   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan
Re: Đorđe Balašević

lako je kad te neko ni ne zavoli...

...teško je kad za nekog jedinog i svog postaneš zrnce soli,
teško je kad tvoj neko prestane da te voli.....

miksi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 23:08   #42 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,405
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Imaš Rep za Đoku.

Maslow je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 00:38   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,880
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

ma đole je car najveci...kad je zadnji put bio u rijeci...pred dvije god oko Bozica....bilo smo cijela moja familija...i svi smo bilo odusevljeni...ja sam poceo plakat ko mala bekana kad sam ga vidio....kakav car....njegov koncert se ne moze sa nicim usporedit...predobar osjecaj
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 11:10   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-10-06
Godina: 22
Poruka: 246
Kit Teler se izdvaja iz maseKit Teler se izdvaja iz maseKit Teler se izdvaja iz maseKit Teler se izdvaja iz mase

Djordje Balasevic: Odjebi JNA

Dao sam ti jednu dobru godinu života, najbolju možda.
Veliki vračevi medicine rascjepe grudi kao naranču i spuste novo srce u njih, pažljivo, rastvorenih šaka kao da vraćaju vrapčića u gnjezdo, razdvoje skalpelom;svjetlo od tame u mutnom jezgru zjenice;bajaju,pokrenu nepokretno,čudotvore nad ljudima;pa opet....Ni oni nemogu da mi vrate moju otrgnutu devetnaestu godinu.
Nikad više.

Ali, proklet da sam, ja sam barem imao dvadesetu i dvadesetprvu, i još neke dvadesete i tridesete, za razliku od dječaka na čije crno uokvirene fotografije svakog dana nailazim na posljednjim stranicama štampe. Oni ostadoše u devetnaestoj, zaljubljeni, zaigrani, zbunjeni, ne dospjevši da svoje olovne vojnike odvoje od olovnih zrna, podmetnutih im u džepove tako bezbožnički.
Ne brate Kaine, ne zovi me u polje;ne mami me da zalud prošetamo minskim poljem moj grešni sivomaslinasti brate;poturi nekog drugug dobrovoljca na branike svoje neprilagođenosti i nesposobnosti, okači neku drugu metu na svoje kartonske bedeme.
Nema mojih u ovom ratu naših. Znam ne može to tek tako...čičak izdaje, kači se ove jeseni na sve strane, i meni će ga već neki mangup priljepiti na leđa, onako u prolazu, sve tapšući me po ramenu prijateljski.
Razmišljao sam o tome koga izdati kad mi ostane da biram između nas dvoje: žalim, ali prestar sam da bih izdao sebe još jednom.
Odjebi JNA. Dosta je bilo!
Kit Teler je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 15:15   #45 (permalink)
prof. Foruma

dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru

aaaauuuu .... dok sam ovo citao cijelo vrijeme sam se ježio .... premocne rijeci ... sta drugo rec
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 17:29   #46 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,640
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Balašević je zakon. Kako netko njega ne voli slušati i biti toliko jadan i nazivati ga narodnjakom (da i to sam čula) uz objašnjenje "pjeva na ekavici", a otraga im dere Vuco...što reči...
Namćor, Slovenska i Vaso ladački... neusporedivo. Ma sve od njega valja
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 17:51   #47 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,516
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Balašević je zakon. Kako netko njega ne voli slušati i biti toliko jadan i nazivati ga narodnjakom (da i to sam čula) uz objašnjenje "pjeva na ekavici", a otraga im dere Vuco...što reči...
Namćor, Slovenska i Vaso ladački... neusporedivo. Ma sve od njega valja
ja ga nisam nikad slušao, al nikad ga nisam prozivao ekavicom/narodnjakom i slično. Jednostavno mi nije legao, ne znam zašto. Iskreno nikad se nisam ni potrudio ga poslušat, ali sigurno nije narodnjak
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 17:59   #48 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,640
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Krivo sam se izrazila, nisam mislila "kako neko ne voli"... svatko ima nešto što mu više ili manje paše... Takvi, koji ga tako nazivaju,najčešće iz nekih zatucanih razloga vjerojatno nisu nikada ni kako spada čuli za njegove pjesme ali znaju da je preko pa odma narodnjak...
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 18:09   #49 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ovo je meni njegova najdraža

Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:19   #50 (permalink)
prof. Foruma

pjesma je stvarno dobra....ali ja se ne mogu odlucit....regrutska, vasa ladacki, svirajte mi jesen stize, lepa protina kci, devojka sa cardas nogama, drvena pesma, olivera, ne volim januar.....stvarno se ne bih mogao odlucit kad bi mi netko rekao da izaberem najdrazu....svaka pjesma je posebna i svaka me podsjeca na nesto...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: balasevic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114