| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Đorđe Balašević u Kultura i Zabava forumu; uz ovu pjesmu imam jako drage uspomene i svaki put kad ju cujem raznjezim se do bola... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Đorđe Balašević uz ovu pjesmu imam jako drage uspomene i svaki put kad ju cujem raznjezim se do bola
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07
Poruka: 3
![]() | Re: Đorđe Balašević Nitko jos nije spomenuo Menuet i Ne volim Januar (barem mislim). A sta reci? Jel ima smisla da ga hvalim ili jednostavno da pustim pjesmu i uzivam? BTW ima li ikakvih informacija o nadolazećim koncertima?? Bio sam i u Opatiji, i u Zagrebu i u Varaždinu, ma nema smisla opisivati onima koji nisu bili na koncertu njegovom, a oni koji su bili znaju kakav je to fenomenalan doživljaj. Pozdraf |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 246
![]() ![]() ![]() ![]() | I ja ponekad popušim, al' zbog tog zemlju ne srušim. Slobodane! Veliš: što da ne? Tebi su mase odane, Ko sluša duše prodane? Kao ja. Kažu da je nekad carovo um. Gde je tu bajku samo iskopao DEPOS? Joj, ispadoše akademci, veći zlotvori neg Nemci, Nisu ljudi stigli kasti "fala lepo". Al' tek zbog studoša mi napuko film, E, reko, sad će valjda sa trešnje sići. "Malo morgen", reče Boban, Doktor nauka il čoban, "Vi ste samo mali glasački listići". A TV Dnevnik, oduševljen time je doneo Kraći rezime: Da treba pravdu slediti, Istina će pobediti. Slobodane! Sloboda-ne! Deca u mestu putuju, Mladost na tačke kupuju. Slobodane! Eh, što da ne? Kad su ti mase odane, Ko sluša duše prodane, Kao ja. Amer merači na Mesecu plac, Ej, rock'n'roll se čuje s tavana Kremlja. A od mene ištu vize, Da'l sam besan, da li grizem? Pardon, je li ovo kasarna il' zemlja? Ma tu mora biti još neki put. Zar se do mira uvek putuje ratom? Čuvajući dostojanstvo, Primako si inostranstvo, Inostranstvo nam je oma tu, za vratom. Uz TV Dnevnik je sve više gnevnih, a sve manje Vernika Dnevnika. "Istina će pobediti", Znam, tek ćeš se ondak jediti. Slobodane! Sloboda-ne! Nemoj nas više braniti, Brigom ćeš nas saraniti. Slobodane! Ma, što da ne? Tebi su mase odane, Ko sluša duše prodane? Kao ja. Slobodane! Zauzdaj svoje klovnove, Dok Vijetnam ne ponove. Sloboda - da! Sloboda - da! Sloboda - da, sad il nikada, Na kraju to tako ispada. Slobodane! Sloboda - da! I ja ponekad popušim, Al' zbog tog zemlju ne srušim. Slobodane! Sloboda - da! Sloboda - da, sad il nekada, Na kraju to tako ispada. SLOBODANE! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 246
![]() ![]() ![]() ![]() | Djordje Balasevic: Onaj ludi Serbedzijin sin Tri vrske u Vukovaru Konoba na pragu srca Znam jednu tugu staru Koja se smeska dok grca Znam jednu tugu staru Koja se smeska dok grca Tri vrske u Vukovaru Dunav pun neba tece Tu mesec pije tajno Kraj sanka svako vece Tu mesec pije tajno Kraj sanka svako vece Mi smo to ogromno more Gde zvezde neznosti skrivaju U skoljku case sve do zore Tri vrske u Vukovaru Konoba na kraju sveta Tu onaj sto sebe trazi Samome sebi smeta Tu onaj sto sebe trazi Samome sebi smeta Mi smo to beskrajno more Gde zvezde neznosti skrivaju U casu skoljke sve do zore Zadnji Uredio daidza : 10-07-07 u 14:13. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Đorđe Balašević Upravo slusam Balaševića i mislim si kako bi mogla stavit na forum tu temu, kad evo pametne glave su to vec napravile odavno hehehe... Ma Đole je legenda, nema se što reći... Ima pjesme koje diraju u žicu... Meni najbolje, Bezdan, Ne volim Januar, Neki novi klinci, Ako umrem mlad, Prva ljubav, Pa dobro gdje si ti, Ringišpil i Zagrli me koja nije njegova, ali u njegovoj izvedbi je najbolja... Ma ima ih jos, ali tko bi to sve nabrojao kad su tako super...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #57 (permalink) |
| charolastra | Re: Đorđe Balašević Ne, jesu dobre?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Đorđe Balašević Ja sam čitala "Jedan od onih života" i "Dodir Svile" i obje su mi knjige odlične. Npr. u "Dodiru svile" su odlične kratke priče, praćene riječima pjesama. Mislim da ima oko 100 pjesama u toj knjizi, a "Jedan od onih života" je priča o ratu, prijateljstvu i ljubavi, napisana na tipičan Balaševićev način. Genijalno. Sad trenutno tražim "Tri posleratna druga", ali u knjižarama nema te knjige. Mislim da ću morati naručiti preko neta. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| charolastra | Re: Đorđe Balašević Zanimljivo, možda pročitam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: balasevic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.