| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Đorđe Balašević u Kultura i Zabava forumu; neznam kaki vam je to svilenkasti glas... al enivej, meni ovo fascinantno.. neslušam ga često, zbilja vech dugo... al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Đorđe Balašević neznam kaki vam je to svilenkasti glas... al enivej, meni ovo fascinantno.. neslušam ga često, zbilja vech dugo... al dok krene neka stvar... rječi se samo odnekud stvore na mom jeziku... i pjevam ko lud, ko da svaki dan ponavljam 'gradivo'! urezalo mise u mali mozak ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Đorđe Balašević nakon dugo vremena sam opet stavio balasevica u playlistu i uzivam ![]() htjedoh rec da sam nasao na internetu sve 4 njegove knjige pa ako nekome treba, nek se javi pa cemo se dog ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 28
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Đorđe Balašević Počeo je sa koncertima nakon duuugo vremena. Uskoro će biti u Mariboru i Lendavi, a nadam se da ga onda možemo očekivati i u HR... A i radi se na novom albumu ![]()
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 29
![]() | Re: Đorđe Balašević Ja sam bila na 3 koncerta njegova, na svakom je bilo super... poslusajte ''Provincijalku'', album ''Dnevnik starog momka'' je bolji svakim novim slusanjem, ''Rani mraz'' fenomenalan, pjesma ''mrtvi'' me tako zivo podsjeca na moje djetinjstvo evo i ja cu ga sad ubaciti slusat :-) |
| | |
| | #88 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Đorđe Balašević opa. pa tu ima svasta novo..koncerti, albumi..stvarno je to lijepo cuti nakon gotovo 2ipol godine "izbivanja"
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 93
![]() | Re: Đorđe Balašević Đole je zakon. Samo mi je zao sto nije toliko javna osoba mislim nepojavljuje se na TV dovoljno a trebo bi raja ga obozava mene su starci navukli na Đoleta
__________________ PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Đorđe Balašević Sigurno najbolja đoletova stvar: Kad sam jutros stig'o kuci s posla sacek'o me papir siv: otisla mi draga, svega joj je dosta, nikad ne zna dal' sam ziv. Ma idi lutko lepa s milim bogom, ti si vise komad lak! Nisi nikad tamo stala svojom nogom, nemas ti pojma sta je mrak. Tamo dole djavoli se kote, tri planine pritiska mi vrat. Bas i nisi drugar, moj zivote, al' neka, neka, bice sladje kad srce zemlje nadjem. Neki Francuz, neki pisac mudar, prorek'o je mnogo tog. Mozda nikad nije radio kao rudar, al' ga volim kao svog. Knjiga pise da postoji mesto, u sred zemlje neko sunce sja. Tamo se moze i s milion dvesto! Trazim srce zemlje stare i sunce za rudare. Kopam, djavoli se kote, tri planine pritiska mi vrat. O, bas i nisi drugar, moj zivote, al' neka, neka, bice sladje kad srce zemlje nadjem. Tamu gutam, disem, tamu gazim, trpim najbolje sto znam. Al' cu jednog dana da je proburazim i da se svetla docepam. Knjiga pise da postoji mesto, u sred zemlje neko sunce sja. Tamo se moze i s milion dvesto! Trazim srce zemlje stare i sunce za rudare. 'Ajde, djavoli se kote, tri planine pritiska mi vrat. O, bas i nisi drugar, moj zivote, al' neka, neka, bice sladje kad srce zemlje nadjem, kad srce zemlje pronadjem!
__________________ b |
| | |
![]() |
| Tagovi: balasevic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:00.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.