| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Dora 2006 u Kultura i Zabava forumu; 1. Marija Husar: «Budi njen» 2. Minea: «Sve dok ne postanem prah» 3. Danijela Martinović: «Oči od safira» 4. Ivana ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-01-06 Lokacija: Bielefeld(Ger),Koprivnica
Poruka: 149
![]() | Dora 2006 1. Marija Husar: «Budi njen» 2. Minea: «Sve dok ne postanem prah» 3. Danijela Martinović: «Oči od safira» 4. Ivana Banfić: «Kad se sklope kazaljke» 5. Žanamari: «Ljubav za jednu noć» 6. Lana Jurčević: «Najbolja glumica» 7. Jelena Rozga: «Ne zovi me Marija» 8. Claudia Beni: «Samo ti mi ostani» 9. Maja Šuput: «Kad sklopim oči» 10. Severina: «Moja štikla» 11. Vlatka Pokos: «Najbolje» 12. Petar Grašo: «Ništa mi ne znači (Ka' ti)» 13. Kristina: «Zapisano na dlanu» 14. Ibrica Jusić: «Nježne riječi» 15. Massimo: «Ti na mojim rukama» 16. Đani Stipaničev: «Tilo uz tilo» 17. Sandi Cenov i Mirela Bunoza: «To nisam više ja» 18. Jacques Houdek: «Umrijeti s osmjehom» 19. Alen Vitasović: «Škifo» 20. En face: «Čuvaj nas» 21. Latino: «Kunem se» 22. Angels: «Party» 23. Karma: «Pusti da te vodi ritam» 24. Raspashow: «U tebi tražim spas» 25. Magnetic: «Ne mogu lagati» 26. Rivers: «To je sve za večeras» 27. Tina Vukov: «Il treno per Genova» 28. Magazin: «Oprosti mala» 29. Tina i Nikša: «Kazna» 30. Andrea Čubrić: «Onako kako volim» 31. Kraljevi ulice: «Kao san» 32. Emina Arapović: «Čuvari ljubavi» Rezerve: 1. Antonija Šola: «Reci mi, please» 2. Trio Rio: «Pomaklo se srce» U dvije polufinalne večeri Dore 2006., 2. i 3. ožujka 2006. natjecati će se po 16 izvođača. U finalu 4. ožujka vidjet ćemo 16 izvođača, po osam u dvije polufinalne večeri. Redoslijed izvođenja pjesama u polufinalnim večerima objavit ćemo 21.veljače. AKO KO KOJU PJESMU IMA OD OVIH NEK STAVI ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: Dora 2006 Citat:
ak seve nacionale pobijedi s pjesmom koja se tak zove, to će biti samo još jedan dokaz na kaj liči domaća estrada ![]()
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Dora 2006 A nije ti ona vise Seve Nacionale, sada je Ševe Internacinale .Ah sprdnja. Neznam trebalo bi malo bolje to ocjenjivati, stvarno su neke lose pjesme bile otisle (onaj idiot koji samo ruke mice). JA ovako unaprijed nemam favorita, mora se sve poslusati pa onda ocjene...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dora 2006 Ja cuo da je Danijela favorit...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2006, dora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| U2 | Maximus84 | Glazba | 46 | 02-05-07 01:25 |
| Croatia - Slovenia CUP 2006 | Mata | Ostali sportovi | 34 | 16-01-06 11:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.