| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Dora 2008. u Kultura i Zabava forumu; vas favorit? s obzirom da se ide na euroviziju, meni je favorit maja suput ili kraljevi ulice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Dora 2008. Uopće ne pratim...jedino me žena zvala da pogledam Šuputicu ![]() Al je mala dobra ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-02-08 Godina: 18
Poruka: 3
![]() | Re: Dora 2008. favoriti su mi bili maja suput, emilija kokic i antonija sola. a jadna cura nije pobijedila jer je namjesteno. pa kaj vise vrijedi 5 glasova zirija nego 4000 glasova publike? jednostavnije onda, nek glasuje samo žiri. opet sam razocaran u korumpiranost HRT-a i njihovih sranja... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dora 2008. Vrag mi neda mira, moram komentirat....... Zahvaljujući ovoj reviji lošeg ukusa i paradi kiča, jednostavno ne mogu ušutjeti...... Ajmo voditelji - Duškec i Mirkec opet naravno sa manjkom duhovitosti ovaj put pojačani sa tetama Nikolinom i Lanom koje su valjda bile dovedene samo da bi festival imao koju guzu i sisu za komentirat (valjda su zato imale napadne haljine) i sa one dve ženske verzije Loleka i Boleka (bilo me u početku strah da neće biti A je To fora pa da će izvaliti neku glupost u green roomu koji uopće nije imao ni traga zelene boje). Srećom da su dijalozi naučeni odavno napamet....... I kako su se ono te trebe uopće zvale? ![]() 1. Dye and the colors - Zažmirim Šta su oni to pjevali je valjda razumio samo Hus koji je za šaku ojra napravio šrot 5 minuta prije kraja roka..... 2. Hari Rončević - Ležim na suncu Zlato moje pazi da se ne umoriš....... Za iduću Doru, dofuram ti fotelju...... 3. Emilija Kokić - Anđeo Oće li mi netko reći kakav efekt je imao onaj što je mahao iza nje? Šta je pisac time htio reći? 4. Prva liga i druge - Vila Wannabe Jelenković fura Škorinu pjesmu koja će se svirati samo na Narodnom radiju....... I nigdje drugdje.... 5. Tamara Obrovac – Amor Prva asocijacija mi je bio film o vojnicima iz WW2 kako izlaze u grad u bordel u kojem ima glavnu ulogu pjevačica koja će biti fatalna za namlađeg u postrojbi.... 6. Pero Galić - Otvori mi oči Aj nešto što mi je pasalo za uši.... Simpatična pjesma ali pogrešno mjesto radnje......... I festival........ 7. Antonija Šola – Gdje je srce, tu je dom Bekvokalice s onim tamburicama uništile su sve dobro što je ova pjesma imala...... 8. Gianni Gamulin – Sanjam Najstupidnija najava od svih...... Barba ima odličan raspon glasa, dobru pjesmu ali na tome sve ostaje...... 9. Alen Islamović - Mirno spava kosa plava Moja Milena 2....... Islamović počinje rasprodavati svoj ugled a očito mu se i Dujmić pridružio u tome..... 10. Maja Blagdan – Zvala sam ga Anđele Ako sam dobro razumio refren ide: "Zvala sam ga anđele moj anđele, a zvao me je anđele moj anđele…” Nakon ovoga, svaki komentar je suvišan...... 11. Giuliano – Plava vještica Dobra glazba, aranžman ali tekst........ Ne, ne i ne...... Istuci tekstopisca.... 12. Maja Šuput – Lako zaljubljiva Ovo mi izgledalo ko hrpa srednjoškoljki na nekom teen festivalu...... 13. Kraljevi ulice – Romanca Onaj barba je bio prve godine fora, druge zanimljiv ali ove je već bio isfuran..... Imam osjećaj da su pobijedili samo da ih ekipa više ne gleda...... 14. Bonaca i Nera – Tvoje oko ko more duboko WTF is this? Šta je tek pisac ovime htio reći? Kome se ovo svidjelo? Nisam razumio........ 15. Ivana Banfić – Mir Ovdje sam odmjerio njeno tijelo...Toliko mi pjesma bila zanimljiva da sam upalio propozicije natjecanja koje su objavili na teletekstu.......... Ovo sam jednostavno morao napisati....... Ako nije u pravilima foruma onda obrišite ali počinje me boliti kako se igramo sa reputacijom Hrvatske u Europi što se tiče glazbe........ Najlošije izdanje do sada.........
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dora 2008. Jel bio prijenos toga uopće... Ja nisam ni znao da se to održava ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | Re: Dora 2008. Citat:
ponudit cemo ove godine nesto drugacije na eurosongu, koliko god starcek bio isfuran kod nas europa ga nije vidjela. a koliko god pjesma antonija sole mozda i bila lijepsa, vjerujem da ce kraljevi ulice biti zapazeniji i napraviti vise uspjeha. vidjet cemo na moj rodjendan. ako uopce udjemo u finale.
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.