| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni u Kultura i Zabava forumu; MOLITVA DUETOM S TALENTIRANIM GIANNIJEM GAMULINOM SPLITSKA PJEVAČICA PONOVNO KROČILA NA ESTRADNU SCENU Na snimanju spota u režiji Darka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 10
![]() | Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni MOLITVA DUETOM S TALENTIRANIM GIANNIJEM GAMULINOM SPLITSKA PJEVAČICA PONOVNO KROČILA NA ESTRADNU SCENU Na snimanju spota u režiji Darka Drinovca Doris nam je povjerila kako priprema svoj novi album pod etiketom ’Dallas Recordsa’ Doris Dragović se, nakon nekoliko godina estradnog zatišja, ponovno vraća na domaću glazbenu scenu. Vijest će zacijelo obradovati poklonike splitske pjevačice, koja će dogodine u izdanju Dallas Recordsa izdati novi album. Svoju novu glazbenu fazu Doris je započela snimanjem videospota za pjesmu Molitva, koju izvodi u duetu s Ivom Gamulinom Giannijem. Veliku produkciju zaduženu za stvaranje ovog spota u studiju Tuna filma u Remetincu, predvodio je redatelj Darko Drinovac, koji nam je pojasnio svoju viziju pjesme. "Spot je animiran i kompjutorski, a jedini ’stvarni’ likovi u njemu su Doris i Gianni. Sve je vezano uz vodu, travu i drveće, te prirodne mijene, koje njih dvoje prate stihovima. Ima tu mnogo simbolike vezane uz energiju svjetla i pozitivan pogled na svijet, kakav skladba u konačnici i sugerira...", iznio nam je redatelj prilično apstraktnu videopriču Molitve, koju će gledatelji moći ocijeniti za mjesec dana, kada će spot biti premijerno prikazan na televizijskim postajama. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni ROKO?????? ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni Zar opet ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni I ja sam pomislila - kaj Roko is back? I onda otvorim, vidim o5 bolda i mislim si - yes he's back. ![]() edit: ona je živa? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 27-10-07 u 21:10. |
| | |
![]() |
| Tagovi: doris, doris dragovic, dragovic, glazbena scena, povratak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.