| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni u Kultura i Zabava forumu; vuxs molio bih te da malo smiriš strasti, roko ima svoje uvjerenje i mišljenje i zbog toga ga ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Administrator | Re: Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni vuxs molio bih te da malo smiriš strasti, roko ima svoje uvjerenje i mišljenje i zbog toga ga ne treba vrijeđati, a isto tako niti on nas, možete raspravljati tipa: što je doris učinila, zašto je doris popularna, zašto nije, dati argumente ali ne i vrijeđati |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| charolastra | Re: Doris Dragović - najljepši glas Mediterana Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni ma ne kiki..ti si super i to sve stoji.. ali kuzis kaj je lik bolji od mene zato kaj se on kakti sastaje s nekim..vau ono... da je neznam kak poznat kaj to vrijedi kad nema neke kvalitete.. akl je netko poznat zar vise vrijedi od mene jer sam ono "nitko i nista"... decko si po meni previse dopusta (svi si ponekad.al svako malo pretjerat..) ja nisam mislio nista lose kad sam rekao da izađe jer se stjece dojam da ssamo o doris razmislja i kako njhezinu cast "obraniti! dignuti je u nebesa ili sta god.. ako netko ne voli doris i to napishe uat ima pravo vbrijedat ga..nisam ja nikad nish losehe mislio...a kaj se tice doris.. ona meni nije niti boginja niti nish..ona je po meni ispodprosjecna pjevacica... i sad roko kaj ja to mislm kaj ja ne valjam ili kaj?i da te citiram Citat:
peace.. | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni Koji bolesnik..svasta..da mi ga je upoznat samo.. ![]() mislim nek voli ko koga hoce al ovo je opsjednutost na kvadrat i vise..anyway-sick.. a vidi roka na slici u profilu jaaoooo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: doris, doris dragovic, dragovic, glazbena scena, povratak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:00.