| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #36 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni Ej Roko, imaš prikladnu temu u tom stilu u LJES - u. Dajmo da jebu. ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Veteran | Re: Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni Pošto je gazda odlučio da ova tema ostane aktivna i roko/spličanin ne dobije ban zbog duplog accounta molio bi cijenjene korisnike da se suzdrže od provociranja u ovoj temi. Znate svi kako je ona prijašnja tema završila. Hvala! Joks
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Purger | Re: Doris Dragović se vraća domaćoj glazbenoj sceni A ja mislio navlakuša ![]() Kad prizna da je roko onda mu uletiš sa bananom na ovaj drugi nick ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: doris, doris dragovic, dragovic, glazbena scena, povratak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:27.