Koja je ovaj iz nicklebacka pičkica, umjesto da se baci u raju i počne mlatiti ko onaj iz green daya, on pobjegne i još raji pokaže srednji prst
Inače, dobra tema, nisam je prije opazio, šteta da propadne
Raspravljate o temi Druga strana glazbe - nezgode/incidenti/nesrece/humor u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Gledajuci malo po jubitou dosao sam na ideju za temu koja pokazuje razlicite nezgode, incidente i nesrece ali i komicne ...
Koja je ovaj iz nicklebacka pičkica, umjesto da se baci u raju i počne mlatiti ko onaj iz green daya, on pobjegne i još raji pokaže srednji prst
Inače, dobra tema, nisam je prije opazio, šteta da propadne
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time
Sooner or later God'll cut you down
Sooner or later God'll cut you down
Istina. Primjerice Axl prije nego se povuce rjesava stvar sakama.
Ovo mi je zestoko sa Kurt Cobainom
A ova reklama mi je najjaca od svih. Vidjeli ste ju vec sigurno. Ludi govore da je ovaj glavni frajer u reklami Johan Hegg iz Amon Amartha. Meni samo lici na njega
Sad cu ga pitat na koncertu 22.3
Meni ovdje Jarvis Cocker bio bas fora...
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
Ne da mi se tražiti klip, ali sjećam se Nirvanina koncerta kada je Novoselić bacio bas u zrak pa mu je proletio kroz ruke i zveknuo ga po glavi.
Eh, to je bio "incident". Ili kada je Richards gitarom opalio tipa na stejdžu...![]()
Potpisi su za budale.
To sam vidio na MTV-u, čini mi se. Dečki su odsvirali svoje i počeli razbijati instrumente. Začas je nastao raspašoj, oni divljaju a publika u deliriju. Otišlo je sve u klinac, i gitare i bubnjevi. Zato se i Novoselić precijenio; ušlagiran, jedva je hodao, kako da onda uhvati bas sa dva-tri metra visine...![]()
Potpisi su za budale.
hahhah svasta