| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Drumm and Bass u Kultura i Zabava forumu; Jel iko od vas u dramba điru.... pogotovo undergroundu, darkkoru ili darkstepu.... može i tehstep?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Psychedelic trance- spotovlje ja slusam i dnb al dosta manje nego psy jungle sam slusa dosta kroz osnovnu,jer je tesko bilo nabavit psy,a jungle-a je bilo dosta toga na internetu od samplova do dobrih setova ![]() kad se sitim jungle kazeta u walkmanu i dezurstvo u osnovnoj na vratima skole,pere te bass i boli te kara ko ulazi-izlazi ![]()
__________________ OKRENUTA LEĐA KRIJU LICA SRAMA Zadnji Uredio Servant : 13-03-08 u 08:01. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Psychedelic trance- spotovlje neću puno oftopičarit, evo zadnji post..... Dramba mi je od elektronike ušla u kožu, ali samo ekstremno agresivne stvari, ne volim laganini ništa....i ono tijekom partija kad sve to pređe u nekakav dark i intelligent (ono ujutro negdi oko 5-6) Jesi bija možda u Kocke na kojem partiju? Onim momcima tamo se znalo potkrast stvarno dobrog drum end bejsa....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: Psychedelic trance- spotovlje Citat:
sto se tiche drambe... ![]() koje su ti najdraže stvari shto si chuo ? btw elektronsku glazbu slusam od malih nogu...( kad se jos sjetim prvih setova od PvD-a i prvih stvari od Prodigy-a )dnb sam poceo slusat intetzivnije zadnjih 2 god...al preferiram malo brži i jači dnb...npr (BSE, Concord Dawn, Future prophecies, Vortex Involute (predobar ruski DJ ), Kryptic Minds, TeeBee...itd.. također sam i veliki poklonik Psy-a (neke od boljih stvari... Astral Projection- Mahadeva, Astral Projection- Kabalah, Infected Mushroom- Cities of the Future, Hallucinogen-Demention...itd..itd)
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 13-03-08 u 13:04. | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Psychedelic trance- spotovlje Citat:
E sad, ako mi ti možeš pomoć... ...bija je jedan lik, izletija je (ovo je sve andergraund) na jednom partiju negdi oko tri-četiri, lik je izletija sa kožnom maskom na glavi, ja kad sam ga vidija konta sam umrit od smiha, ali kad je počeo rasturat... nešto toliko bolesno i agresivno nisam u životu čuja.... pola ljudi na partiju se pokupilo doma, nisu mogli izdržat.... kad bi samo zna koji je preporučija bi ga odma.... i stvari mu naravno....Ne poznam tu mjuzu po stvarima i po sceni.... , ali znam šta mi je dobro, a to je to...![]() EDIT: ostatak ekipe mi je zadužen za scenu i to, oni su u tom điru puno više nego ja... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: Psychedelic trance- spotovlje Citat:
ali sam siguran da sam cuo vec taj žanr što je on pustao, ... ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Psychedelic trance- spotovlje evo da ne oftopičarimo više, pitaću danas ljude, koji je....pa ako saznam koja je šema, otvoriću posebnu temu, jer je ovo otišlo u ljuti oftopik
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.

sto se tiche drambe... 
)
...bija je jedan lik, izletija je (ovo je sve andergraund) na jednom partiju negdi oko tri-četiri, lik je izletija sa kožnom maskom na glavi, ja kad sam ga vidija konta sam umrit od smiha, ali kad je počeo rasturat...
nešto toliko bolesno i agresivno nisam u životu čuja.... pola ljudi na partiju se pokupilo doma, nisu mogli izdržat.... kad bi samo zna koji je preporučija bi ga odma....
i stvari mu naravno....
, ali znam šta mi je dobro, a to je to...