| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Drum and Bass u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Servant Prebačeno... Ja bi želio neke preporuke... Moze? thx ... moje preporuke... 5 najjachih stvari sto se tiche ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,694
![]() | Re: Drumm and Bass thx ![]() ... moje preporuke... 5 najjachih stvari sto se tiche drambe (iako ih ima puno vise, al ovo je dosta za pochetak): Black Sun Empire: Arrakis Black Sun Empire: Breach Concord Dawn: Broken Eyes Concord Dawn: Apollo 13 Pendulum: Hold your colours
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 13-03-08 u 15:54. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
![]() | Re: Drumm and Bass Citat:
Umek: Lanicor Umek: Gatex Dj Rolando: Jaguar
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Drumm and Bass ja ću se zadržat na onome šta sam presluša, znači agresivno do bola i neurotično.... ![]() Evo jedan momak iz Splita pa recite kako vam se sviđa... http://www.myspace.com/fuckimplant
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drumm and Bass - rony size bog i batina ![]() imam dosta obrada depeche mode - enjoy the silence dnb version/techno version/chillout version,ta pisma je ko stvorena da se obraduje na sve nacine ![]()
__________________ Za te uvik mora biti, a meni kako bude. Tolleranza Zero Zadnji Uredio Servant : 14-03-08 u 15:46. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-06 Godina: 27
Poruka: 26
![]() | Re: Drumm and Bass jel netko bio na roniju u tvornici prije par godina. e ja bi htio takav neki set, nešt slično tome, pa bacite neki link za download. ne volim pretjerano d'n'b, ali na tom koncertu mi je bilo prejebeno. |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: Drumm and Bass nisam naso nist od ronija...al mislim da ce posluzit i ovo... isto jedan predobar set ![]() http://www.newmixes.com/download/dj_...8-newmixes.mp3 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:21.