| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi edo maajka i gansi u Kultura i Zabava forumu; Danas sam po prvi puta čuo na radiju novi single od Ede maajke "Gansi" s još neobjevljenog novog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Danas sam po prvi puta čuo na radiju novi single od Ede maajke "Gansi" s još neobjevljenog novog albuma " Balkansko a naše" (treba izaći sredinom ožujka). KOJE RIJEČI.......PREJEBENOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: edo maajka i gansi Za njega mnogi imaju predrasude da je obična seljačina...trebalo bi malo poslušat tekstove pa onda reć nešto...edo legenda ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: edo maajka i gansi Evo baš slušam (hvala gggiga ) i što reći? Nažalost i dalje mi nije kao prvi album. Ne da je loše ali jbg
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« VAŠA PJESMA???
|
Metal muzika »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:28.

, to bi trebalo biti na tome albumu... Inace je Edo jedan od jako rjetkih glazbenika na balkanu kojeg slusam 

) i što reći?