Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Enigma u Kultura i Zabava forumu; Jel sluša tko Enigmu. Ja baš gledam, oni nisu band, nego "glazbeni projekt". Meni je njihova muzika ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-05-07, 09:46   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Enigma

Jel sluša tko Enigmu. Ja baš gledam, oni nisu band, nego "glazbeni projekt".
Meni je njihova muzika super opuštajuća, ne opterećuje, vrlo je slušljiva i takva sranja.
Mnogi njihovu glazbu navode kao odličnu podlogu za seks, a to se ne može zanemariti.
LINK

_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 09:48   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: Enigma

Mrak su!
Ali mislim da su prije 7-8 godina bili na vrhuncu.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 09:50   #3 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Mrak su!
Ali mislim da su prije 7-8 godina bili na vrhuncu.
Nije mi to važno, ne moraju ništa novo napraviti, imaju dovoljno stvari da se time zadovoljim. I love you ill kill you, Gravity of Love, TNT for the brain, Mea Culpa... hehe, inspirativna imena pijesama...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 09:52   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Je li njihova pjesma ona The return to innocence?
Ako je, slažem se sa svime. Ionako se slažem s tvojim zadnjim postom.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 09:57   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Je li njihova pjesma ona The return to innocence?
Ako je, slažem se sa svime. Ionako se slažem s tvojim zadnjim postom.
Je, evo upravo mi zavrsava na playeru...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 11:56   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Uz Mike Oldfielda, Vangelisa, Enju, Jean Michel Jarre-a definitvno jedan od boljih new age kompleta danasnjice. Osim seksualnih konotacija koje se vise vezu uz tantra yogu, ima i onih meditativnih, a ponajvise onih psihodelicnih uz oderedjene doze istih supstancija u krvi...

Nikako ne bi smijeli zaboraviti njihove genijalne albume, a jos genijalnije nazive tih albuma: ''The Cross Of Changes'', ''Le Roi Est Mort, Viva Le Roi!'', ''The Screen Behinde The Mirror'', ''A Posteriori''...bar od onoga sto ja imam domeka...imam jos negdje i prvi na nekim kazetama...hmmm slsk here I come...
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 00:23   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 19
Poruka: 35
Jinx se izdvaja iz mase

Slažem se.. Obožavam Enigmu imam sve albume doma i neke mixeve, al jako su mi šugavi.. Enigma je jednostavno: , pogotovo pjesma "From East To West" zapela mi je za uho!
Jinx je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 00:28   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,465
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ne slušam, ali nekim čudom imam ovo na hardu heh

Enigma - Club Dance Mix

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 00:49   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Jel sluša tko Enigmu. Ja baš gledam, oni nisu band, nego "glazbeni projekt".
Meni je njihova muzika super opuštajuća, ne opterećuje, vrlo je slušljiva i takva sranja.
Mnogi njihovu glazbu navode kao odličnu podlogu za seks, a to se ne može zanemariti.
LINK

Slažem se s tobom!
Dobro je i uz MASSIVE ATTACK,ak ste čuli za njih!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 00:53   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 19
Poruka: 35
Jinx se izdvaja iz mase

Jep.. Very OK!
Jinx je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: enigma

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108