| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Enigma u Kultura i Zabava forumu; Jel sluša tko Enigmu. Ja baš gledam, oni nisu band, nego "glazbeni projekt". Meni je njihova muzika ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Enigma Jel sluša tko Enigmu. Ja baš gledam, oni nisu band, nego "glazbeni projekt". Meni je njihova muzika super opuštajuća, ne opterećuje, vrlo je slušljiva i takva sranja. Mnogi njihovu glazbu navode kao odličnu podlogu za seks, a to se ne može zanemariti. LINK
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Enigma Nije mi to važno, ne moraju ništa novo napraviti, imaju dovoljno stvari da se time zadovoljim. I love you ill kill you, Gravity of Love, TNT for the brain, Mea Culpa... hehe, inspirativna imena pijesama... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Enigma Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Enigma Uz Mike Oldfielda, Vangelisa, Enju, Jean Michel Jarre-a definitvno jedan od boljih new age kompleta danasnjice. Osim seksualnih konotacija koje se vise vezu uz tantra yogu, ima i onih meditativnih, a ponajvise onih psihodelicnih uz oderedjene doze istih supstancija u krvi... Nikako ne bi smijeli zaboraviti njihove genijalne albume, a jos genijalnije nazive tih albuma: ''The Cross Of Changes'', ''Le Roi Est Mort, Viva Le Roi!'', ''The Screen Behinde The Mirror'', ''A Posteriori''...bar od onoga sto ja imam domeka...imam jos negdje i prvi na nekim kazetama...hmmm slsk here I come...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-07 Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Re: Enigma Slažem se.. Obožavam Enigmu imam sve albume doma i neke mixeve, al jako su mi šugavi.. Enigma je jednostavno: , pogotovo pjesma "From East To West" zapela mi je za uho! ![]()
__________________ .*´¨ ) ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´ : (´¸.•*´¨`*•••>> |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Enigma Citat:
Dobro je i uz MASSIVE ATTACK,ak ste čuli za njih! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: enigma |
« Bluz
|
50 CENT,EMINEM,THE GAME? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:14.

heh

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!