| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Eurosong u Kultura i Zabava forumu; Da li to tko uopče gleda ? Evo ja bacim koji pogled i mislim da je svake godine sve gore. Svaka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: Eurosong moje mišlenje o Eurosongu je........."parada pijanstva i kiča"...........istina zalomi se tu i tamo koja dobra pjesma...........ali, po meni je žalosno da se više ocijenjuje i gleda na nastup nego na kvalitetu izvedbe pjesama..........to je bar moje mišljenje
__________________ IT' BETTER TO RULE IN HELL THAN IT IS TO SERVE IN HEAVEN ! ! ! ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Eurosong Ajmeeeee....kako su dobre ove poljske plesačice...aaaaaaaaggrrrrrhhhh... Njam...njam ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Eurosong Dobra je i Makedonka ![]() Mislim...dobro zgleda ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| next best thing | Re: Eurosong mislim da smo sve zaključili još lani, da se samo isplati gledat ženske, inače eurosong je gay parada od glave do operiranih transvestita.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eurosong Meni se nijedna ne sviđa,baš sad gledam koji frikovi to idu na to natjecanje,onaj DJ Bobo lik je smješan do bola! Hrvatska je katastrofa,ko neki jadnici na pozornici,onaj jadni Dado mali,mršavi i ona lojtra od Šakire do njega ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: eurososng |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:15.

i mislim da je svake godine sve gore.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!