| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Eurosong u Kultura i Zabava forumu; Meni se nije opče sviđala ta pjesma ali definitivno bolje molitva nego ona od ukrajine!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Eurosong Rezultati polufinalne večeri: Eurovision Song Contest - Helsinki 2007 Zahvaljujući Dadi i njegovom povjesnom megauspjehu dogodine idemo direktno u polufinale ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eurosong Ne kontam sta je smijesno! ![]() Haj dobro to, ali oni nacionalisticki izljevi, ono kad sam vidio odmah bih joj metak u celo, i to ne jedan vec dva! ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| charolastra | Re: Eurosong Dobra je Makedonska, ne da mi se gledati Ukrajince.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Eurosong Citat:
sad da smo pametni, ex yu se udruže i kružno pobjeđujemo idućih 20 godina, mislim da se za to i yuga raspala, čeka se kosovo i još 12 bodova, čovječe ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: eurososng |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!