| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Eurosong u Kultura i Zabava forumu; Meni se jedino Makedonka stvarno svidjela.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eurosong Meni je srpska pjesma super! Baš sam ju jutros vidjela. Sviđa mi se pjesma. Ženska i ne baš. Zar je moguće da Srbi uvijek imaju bolju pjesmu od nas? Svake godine (ako se međusobno ne pokolju i nikoga ne pošalju) bolje prođu od nas. Ja mislim da smo trebali poslati onu malu Tinu Vukov. Ima super glas i ne izvodi neke karifeke po stagu. To će ove godine pobjediti. Mislim. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eurosong pa bosanci su bili prosle godine među prvih 5 zahvaljujuci Hariju!! Ah, da portugalka je... Da je Vuco iso mozda bi dosli do finala A Dado i Šakira...nemam rijeci.... ona jos izgleda na nesto,dok on kao da su ga pokupili na prvom cosku na cesti dok je zical lovu jadno, zbilja jadno, cak nas je i slovenka Mojca pretekla ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: eurososng |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!