Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Eurosong u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: teica Ma kakvu dijasporu su to imali Finci prošle godine? svi mađari su finska dijaspora...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-05-07, 10:34   #31 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,401
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Eurosong

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ma kakvu dijasporu su to imali Finci prošle godine?
svi mađari su finska dijaspora
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 10:35   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ma kakvu dijasporu su to imali Finci prošle godine?
miksi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 14:12   #33 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

pa udruzile su se sve skandinavske zemlje i zato su finci i dobili eurosong ove godine..
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 14:20   #34 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

kao što, u načelu. ex yu daju jedni drugima
pika se i za ex cccp
samo što smo i to uspjeli zdudlat ove godine
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 14:21   #35 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja nisam gledala Eurosong ali sam čula na radiju pjesmu od Makedonaca i sviđa mi se..
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 17:41   #36 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,082
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

zakaj svabi daju turcinima uvijek 12 bodova , rusima 10, poljacima 8, bosancima 7, hrvatima...tolko...srbima....itd.....sve je to zato jer ovih ima pun kurac tam i oni glasovaju....a ja sam napisal pobjeda ili dobar plasman... i ne lovite se za sitnice....vrlo dobro znate kaj sam mislil s tim reci...to s fincima ista kita...po kljucu....skander su uvijek podjelili glasove izmedju sebe...mislim da vise nemamo kaj trazit na eu songu...tak dugo dok ne pocnu opet ziriji glasat a ne zvalavke s sms-om
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 19:37   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Izrael mi je zakon

Zadnji Uredio Joks : 12-05-07 u 19:55. Razlog: uređivanje jubito linka
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 22:03   #38 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Majke ti mile....
Ovaj eurosong se pretvorio u Queer festival

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 22:19   #39 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,883
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Kako Britanci, Španjolci, Švabe i Francuzi uvijek uspiju napravit dobru pjesmu i uvijek se plasiraju u finale?

Nepravda je što se završna veče nikad ne održava u tim zemljama, a uvijek su u finalu!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 22:40   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja nisam gledala Eurosong ali sam čula na radiju pjesmu od Makedonaca i sviđa mi se..
edna duša Balkanska
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: eurososng

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114