| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Eurosong u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: teica Ma kakvu dijasporu su to imali Finci prošle godine? svi mađari su finska dijaspora... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eurosong pa udruzile su se sve skandinavske zemlje i zato su finci i dobili eurosong ove godine..
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Eurosong zakaj svabi daju turcinima uvijek 12 bodova , rusima 10, poljacima 8, bosancima 7, hrvatima...tolko...srbima....itd.....sve je to zato jer ovih ima pun kurac tam i oni glasovaju....a ja sam napisal pobjeda ili dobar plasman... i ne lovite se za sitnice....vrlo dobro znate kaj sam mislil s tim reci...to s fincima ista kita...po kljucu....skander su uvijek podjelili glasove izmedju sebe...mislim da vise nemamo kaj trazit na eu songu...tak dugo dok ne pocnu opet ziriji glasat a ne zvalavke s sms-om
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Purger | Re: Eurosong Majke ti mile.... ![]() Ovaj eurosong se pretvorio u Queer festival ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Eurosong Kako Britanci, Španjolci, Švabe i Francuzi uvijek uspiju napravit dobru pjesmu i uvijek se plasiraju u finale? Nepravda je što se završna veče nikad ne održava u tim zemljama, a uvijek su u finalu!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: eurososng |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:58.

a