| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Exit festival 2008 u Kultura i Zabava forumu; bio sam ja 2005 i 2007 godine..za zagreb ne znam koliko je karta...ali iz Tuzle je 150 km ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: Exit festival 2008 bio sam ja 2005 i 2007 godine..za zagreb ne znam koliko je karta...ali iz Tuzle je 150 km ili 75 eura, autobus,karta za 4 dana i kamp.. te su cijene u bih,c.gori,makedoniji,srbiji, u hrvatskoj je mozda malo skuplje...a ako tamo odes i hoces da kupis kartu to ce ti biti dosta skuplje...a u kamp neces moci uci zato sto bude rezervisan...
__________________ hardcore esto es para mi gente siempre presente |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Exit festival 2008 alo alo... exit samo što nije! ja bio odustao (slab budžet) al kako danas osvojio kartu sad skroz nabrijan ![]() pa eto.. jel ide ko? kako planirate tamo.. i gdje se mislite smjestit? ja bi vlakom, a tamo bi rado u kamp... al kolko skužio više se nemože rezervirat!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: exit, festival |
« BUDVANSKI FESTIVAL
|
Dali itko sluša Billy Talent, Razorlight, Panic! At the Disco, Good Charlotte... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:35.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.