| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi FTP sa groooo muzike u Kultura i Zabava forumu; Evo ga: ftp://mp3:mp3@munem.mt.net.mk/archive/ Zna prestat radit na nekoliko minuta, ali vrati se i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FTP sa groooo muzike Evo ga: ftp://mp3:mp3@munem.mt.net.mk/archive/ Zna prestat radit na nekoliko minuta, ali vrati se i tak... Inače obilje razne muzike, dosta techna, klasike, pop i sl... Misilm da nema ograničenja u brzini downloada, ja sam skidao na 400 kbs na faksu... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ako zašteka i traži pass dovoljno je umetnuti "mp3:mp3@" naravno bez "" između ftp:// ostalog URL-a foldera koji pokušavate otvoriti. To se eventualno dogodi se samo jednom kad prvi put pristupate serveru.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | U rootu ovog servera (dakle izbrišite /archive) možete naći malu količinu novijih stvari i nešto makedonske narodne muzike, njihovi narodnjaci valjda... ![]() edit: Sorry za voliko postova mogao sam editirati, ali eto nekad sam baš konj... Žalim u dubini duše...
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Jebote ja ovo nisam ni vidio... Ne mogu vjerovat kak sam to profulo, svaka čast rep+
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hvala, na rep Da ne kopate po folderima, postoji u /archives .txt file, koji sadrži imena svih foldera i njihov sadržaj, pa findom lako nađete što trebate... ![]()
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mislim da nije, ja došao na faks, skinuo jedan folder i pao server, ja u bedu, još isplanirao kaj ću skinuti, i tak. Ponovno je bio aktivan nakon pola sata, možda ima veze sa tim, da je broj ljudi koji mogu kopati po njemu ograničen na 8, pa moraš malo red pričekati... ![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ftp, groooo, muzike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Sto je FTP? | Kristijan | Računala | 0 | 24-10-05 20:55 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.

: