| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? u Kultura i Zabava forumu; Sto vi mislite, zasto danasnja mladez vise ne slusa hravtsku glazbu vec vise stranu? Mislite li da je turbo folk ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Lokacija: Dosla iz maminog trbuha:)
Poruka: 7
![]() | Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Sto vi mislite, zasto danasnja mladez vise ne slusa hravtsku glazbu vec vise stranu? Mislite li da je turbo folk unistio "kvalitetnu" glazbu? Gdje su nestale nase grupe koje su bile kvalitetne? Koje vi domace grupe volite? Osobno, preferiram ove: Crvena jabuka Film Animatori Divlje jagode Riblju corbu Leb i sol (iako su neke od ovih grupa Jugoslavenske, a ne nese) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,237
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Uz Crvenu jabuku i manje više ove ostale sam odrasla... i danas ih obožavam slušat jer me vežu lijepe uspomene uz neke pjesme ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Promijenila se vremena, na žalost... Malo kome se danas isplati snimati album sa "živim" instrumentima,ukratko,sve se i ovdje svodi na novac,nema više ni onog entuzijazma kao nekad... tak da sam što se domaćica tiče ostao u osamdesetima-Azra,Film,Valjak,Kazalište,Drugi način,Dugme... ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Prije san sluša Azru,Leb i sol,Darka Rundeka i Haustor...sada uglavnom slušam stranu i mislin da nije samo turbo folk kriv za nedostatak kvalitetne glazbe, več i naša tzv. estradna glazba koja po kvaliteti nije ništa bolja od turbo folka.
__________________ The ground is breaking down right under me. Cleanse and purge me in the water. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Ja ga i dalje slušam. Nažalost nema više takvih bendova kao nekada, sve su rijeđi i rijeđi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Da su toliko dobri svirali bi još ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski, rock, stari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:59.