| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh čuo sam da je negdje na karibskim otocima, i radi u marini ma ja sve to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| MrCina | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? ma ja sve to jos uvijek slusam...riblju corbu, divlje jagode, crvenu jabuku, azru...ne znam zasto su svi poludili za narodnjacima...stvarno ne znam...ali znam da ja sigurno necu ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? |
| | |
| | #12 (permalink) |
| next best thing | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? BRAVO !!! a pozdravima se pridružuje i baka, imaš rep+ za ovo sa narodnjacima, ko zna možda i oni odu u Južnu Ameriku npr. (dabar)
__________________ Živio MalikTintilinić, živjela odjeb revolucija "ne dam kite" |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? od ovih kaj si ti naveo pod " hrvatski rock" možda je samo jedna grupa iz hrvatske!razmisli malo
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 284
![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? uff Azra, Bijelo Dugme, Boa, Film, Haustor, EKV... teško da će se takvi ponoviti,jedino što od domaćih hvale su Hladno Pivo i Letu Štuke (kao osvježenje na sceni) Prljavci izblijedili,iako su mi raniji radovi dobri, Pipsi ni sim' ni tam', Psihomodo Pop po meni ostao dobar... Fali nešto novo,a o Vatri i Ramirezu nemam neke pohvale...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? bila su to neka druga vremena, koja su sad iza nas...neki od njih su nastavili svirat i totalno otišli u k...rivom smjeru pa su mi se zgadili (op.a.-prljavo kazalište)..neki su se probali vratit, pa im nije uspjelo osim u financijskom smislu (op.a.-bijelo dugme) pa su mi se opet zgadili...a neki su učinili najbolje i ostavili mjesto nekim novim klincima...ali di su ti klinci, ja nemam pojma...postoji dosta bendova za koje šira javnost ne zna, a i ne trudi se jer je ipak poželjnije da nam tv-om, radio postajama i ostalim medijima paradiraju razne žanamari, maje šuput, lane klingor i ostali izvođači sličnog kalibra...glazba je u drugom planu, a sise, noge i dupe su u prvom...viva la mtv(koji je od glazbene enciklopedije s početka 90-ih postao promotor sve sile sranja, pa eto toga i kod nas)
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Teško...gledajuči sadašnju hrvatsku scenu.Kao što je wonderwall tu napisa sise i guzice su u prvom planu a muzika je tu sekundarna.
__________________ When it rains, it pours like hell... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski, rock, stari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.

žuja je zakon