Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? u Kultura i Zabava forumu; Gdje je nestao nemam pojma!Samo znam da je meni današnji hrvatski rock OK s obzirom na navalu narodnjaka!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-04-07, 22:38   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,749
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Cool Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock?

Gdje je nestao nemam pojma!Samo znam da je meni današnji hrvatski rock OK s obzirom na navalu narodnjaka!Jedna od OK grupa mi je VATRA dečki(i cura)fakat su se probili i ostavili dobar dojam bar na neke što je danas veliki uspjeh.Da ne spominjem hladno pivo,ramirez..........

Eleonora je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-07, 22:49   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,331
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey
Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock?

Dinarski rock- šta nam više triba!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 01:00   #23 (permalink)
Banned

Poruka: 4
geeps se izdvaja iz mase

Pa vise dobrog rocka nema, a i ne mislim da ce i biti jer sve sto sada nastaje i sto ce nastajati pod imenom "Rock" nije nikakav originalan rock nego je to vec sve netko prije njih u 60-im, 70-im i 80-im izmislio i napravio. Sve dalje sto ide su samo suhe kopije i nema tu one kvalitete i cari kao nekada. Neznam da ce se ikada vise ponoviti nesto tako originalno kao Azra, Riblja Corba, Zabranjeno Pusenje (staro) itd....

jedino ce nam ostati da mi svojoj djeci govorimo kako je to nekada bilo dobro jer ona nece imati priliku vise vidjeti sto je to bilo i kako je to izgledalo nego ce imati priliku o tome samo citati u nekim ex-yu rock enciklopedijama..

to je zalosno sada kako cajke i svata pseudoglazba prevladava i narod tome hrli kao da je to neka bozanska glazba.

ne mogu reci da sam neki veliki svjedok te sada vec prosle ex-yu rock scene, ali sam barem rodjen dok je bila u jos dobroj formi....a sta ce tek biti za 10, 20 godina???
geeps je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 08:41   #24 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,463
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Dinarski rock- šta nam više triba!
ništa, možda komad kruha i malo vode...
Odgovori sa citatom
Star 15-04-07, 23:21   #25 (permalink)
prof. Foruma

Poruka: 1,749
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

A šta fali vatri i ramirezu totalno su ok,znam da sam totalna frikuša kaj se glazbe tiče svašta mogu slušat i volim slušat(osim narodnjaka)ali oni vračaju nadu,meni,kao nade rocka u hrvatskoj.

Prljavci su super ali njihovo je vrijeme prošlo večinom žive na staroj slavi kaj je "šteta što je kurva" pjesma mislim da oni mogu puno bolje od toga.

Eleonora je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 10:20   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-09-06
Poruka: 6
Luka38 se izdvaja iz mase

Haustor i Film su mi najbolji
Luka38 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-07, 09:20   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,156
jbabi49 se izdvaja iz mase

najjbolji su azra, bijelo dugme. riblja corba, film i prljavo kazaliste. Nije mi losa ona pjesma od neke nove grupe Cota G4 pjesma se zove daj mi sve ili tako nekeko
jbabi49 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-07, 22:28   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,605
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Zadnji Uredio sumsko_voce : 20-04-07 u 22:32.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 09:43   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-06
Poruka: 285
Jimmy se izdvaja iz maseJimmy se izdvaja iz mase

odlične kombinacije
Jimmy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:19   #30 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-12-07
Godina: 18
Poruka: 23
_Avatar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Avatar_

Nestao je na CROATIAN UNDERGROUND METAL/ROCK/PUNK

Ma sve je to još tu, samo treba malo bolje gledat...al iskreno, mislim da bi takve stvari lakše bilo naći kod bendova iz Bosne, Srbije, Slovenije...ono...ex-YU...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatski, rock, stari

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113