| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? u Kultura i Zabava forumu; Gdje je nestao nemam pojma!Samo znam da je meni današnji hrvatski rock OK s obzirom na navalu narodnjaka!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gdje je nestao nemam pojma!Samo znam da je meni današnji hrvatski rock OK s obzirom na navalu narodnjaka!Jedna od OK grupa mi je VATRA dečki(i cura)fakat su se probili i ostavili dobar dojam bar na neke što je danas veliki uspjeh.Da ne spominjem hladno pivo,ramirez.......... ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-04-07
Poruka: 4
![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Pa vise dobrog rocka nema, a i ne mislim da ce i biti jer sve sto sada nastaje i sto ce nastajati pod imenom "Rock" nije nikakav originalan rock nego je to vec sve netko prije njih u 60-im, 70-im i 80-im izmislio i napravio. Sve dalje sto ide su samo suhe kopije i nema tu one kvalitete i cari kao nekada. Neznam da ce se ikada vise ponoviti nesto tako originalno kao Azra, Riblja Corba, Zabranjeno Pusenje (staro) itd.... jedino ce nam ostati da mi svojoj djeci govorimo kako je to nekada bilo dobro jer ona nece imati priliku vise vidjeti sto je to bilo i kako je to izgledalo nego ce imati priliku o tome samo citati u nekim ex-yu rock enciklopedijama.. to je zalosno sada kako cajke i svata pseudoglazba prevladava i narod tome hrli kao da je to neka bozanska glazba. ne mogu reci da sam neki veliki svjedok te sada vec prosle ex-yu rock scene, ali sam barem rodjen dok je bila u jos dobroj formi....a sta ce tek biti za 10, 20 godina??? |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? ništa, možda komad kruha i malo vode...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? A šta fali vatri i ramirezu totalno su ok,znam da sam totalna frikuša kaj se glazbe tiče svašta mogu slušat i volim slušat(osim narodnjaka)ali oni vračaju nadu,meni,kao nade rocka u hrvatskoj. Prljavci su super ali njihovo je vrijeme prošlo večinom žive na staroj slavi kaj je "šteta što je kurva" pjesma mislim da oni mogu puno bolje od toga. ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,156
![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? najjbolji su azra, bijelo dugme. riblja corba, film i prljavo kazaliste. Nije mi losa ona pjesma od neke nove grupe Cota G4 pjesma se zove daj mi sve ili tako nekeko |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Nestao je na CROATIAN UNDERGROUND METAL/ROCK/PUNK Ma sve je to još tu, samo treba malo bolje gledat...al iskreno, mislim da bi takve stvari lakše bilo naći kod bendova iz Bosne, Srbije, Slovenije...ono...ex-YU...
__________________ "Kids, you have tried and failed miserably. The lesson is: Never try!" Homer Simpson |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski, rock, stari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.