| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? u Kultura i Zabava forumu; zasto je tu "nestao"? sa te stranice sam skinula hrpu pjesama od domacih demo i vec uvazenih bendova..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? zasto je tu "nestao"? sa te stranice sam skinula hrpu pjesama od domacih demo i vec uvazenih bendova..ne kuzim ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Rock scena u Hrvatskoj nažalost nije više tako jaka kao u doba Azre , rane faza Prljavca , Aerodroma , Dugmeta , Čorbe(Čorba je srpska , ali je zakon). Rock još uvijek nije mrtav. Let3 , Hladno pivo i Zadruga su još uvijek aktivni.
__________________ b |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-12-07 Godina: 19
Poruka: 12
![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? nije nestao, samo potraži stare albume od haustora, azre, animatora, aerodroma itd. i več ti je tu ![]()
__________________ ....i da nije počinio samoubojstvo i dan danas bi bio živ. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Bionic Jive | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Citat:
hahahha
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Bijelo Dugme rock hahahhahah ![]() ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? i ja ga ne bi u rock svrstao, ali pitaj starije ljude, iz tih vremena , svi ce ti reci da je rock
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Overflow je super hrv rock grupa... Tj, neloši su... =)
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? ali to nije stari dobri hrvatski rock....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Bijelo dugme je meni za Bebekove ere bilo samo takav bend... dok je Brega još razmišljao na normalan način, a onda su došle pizdarije, puni stadioni, pa se čovjek okrenio zgrtanju para i rađenju pizdarija od pjesmuljaka... Inače za Bebeka pravi pravcati kvalitetni rock, neću ih sada svrstavat sa Azrom i Leb i Sol, ali možda odmah iza njih...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski, rock, stari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.