| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? u Kultura i Zabava forumu; Mislim da ovdje ljudi debelo brkaju 'dobri, stari hrvatski rock' i 'ex-yu glazba'...no dobro, od starih bandova bas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? Mislim da ovdje ljudi debelo brkaju 'dobri, stari hrvatski rock' i 'ex-yu glazba'...no dobro, od starih bandova bas i ne slusam ista, al uz tatu naucila par (a i uvijek mogu procitati iz knjiga ) koji mi onak uvijek dobro zazvuce kad ih cujem...Roboti, Uragani, Meteori (kao savrseni ekvivalenti isto nazvanima stranim grupama), The Mladis, nezaobilazni Matt Collins i Josipa Lisac (kak je ona meni bila zakon ko klinki), ajme, pa jako isfurani Crveni Koralji ( ), Elektroni, Sablasti ( )...naravno, zaboravila jedan od boljih instrumentalnih bandova Atome...eto to bi onako nabacano iz glave...moram priznati da nisam bas usvojila svo znanje koje mi je tata godinama pokusavao lijevkom u glavu uliti, ali ajde, nisam ni totalno podbacila.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? nema toga više kak se spada... ebga, dok je publka i potražnja za sranjima... a mediji prate komercijalu... nije lako nije lako! ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,236
![]() | Re: Gdje je nestao dobar, stari hrvatski rock? to cajke unistise rock. Vecu prednost imaju cice nego gitara, ne kuzim to ali dobro. Kako sam se nazivcirao neki dan u skoli prijatelj mi pocne pjevat pjesmu od bijelog dugmeta, a ja sav sretan pitam jel i ti to slussas bijelo dugme, a on ce na to to ti pjeva Dara bubamara i pusti mi na mobitelu kada ono stvarno zavija. I on mi kaze da je bilje ta verzija nego sa gitarom i prtavim bubnjevima. Joj |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski, rock, stari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

) koji mi onak uvijek dobro zazvuce kad ih cujem...Roboti, Uragani, Meteori (kao savrseni ekvivalenti isto nazvanima stranim grupama), The Mladis, nezaobilazni Matt Collins i Josipa Lisac (kak je ona meni bila zakon ko klinki), ajme, pa jako isfurani Crveni Koralji (
), Elektroni, Sablasti (
)...naravno, zaboravila jedan od boljih instrumentalnih bandova Atome...eto to bi onako nabacano iz glave...moram priznati da nisam bas usvojila svo znanje koje mi je tata godinama pokusavao lijevkom u glavu uliti, ali ajde, nisam ni totalno podbacila.