| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Godsmack u Kultura i Zabava forumu; Pozdrav. Godsmack je [heavy metal/hard rock] bend. Osnovan 1996 u Massachusetts-u. Clanovi: Sully Erna, Tony Rombola, Robbie Merrill, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| B1atch | Godsmack Pozdrav. ![]() Godsmack je [heavy metal/hard rock] bend. ![]() Osnovan 1996 u Massachusetts-u. Clanovi: Sully Erna, Tony Rombola, Robbie Merrill, Shannon Larkin. Diskografija: Godsmack(1998), Awake(2000), Faceless(2003), The other side(2004) IV(2006), Good Times, Bad Times... Ten Years of Godsmack(2007) 2002 Godsmack je napravio soundtrack za The Scorpion King pjesma je nazvana I stand alone.. ''Straight Out of Line'' je bio nominiran za “Best Hard Rock Performance” ali su izgubili od Evanescence' singla“Bring Me to Life” ![]() Ima jos puno stvari reci o njima...pa ako se jos netko zeli nadovezat ili stogod komentirat nek tako i napravi. ![]()
__________________ 353 315 29 49..... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godsmack Slušam ih dosta...onak dost pašu prije treninga da se malo nabrijem... Najjače su mi Bad relegion i Awake...e da i Vampires mi je jebeno napravljena...evo par stvari od mene...meni najdražih... Godsmack - Awake Bad Relegion I stand alone Vampires
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: godsmack |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:20.

29 49.....