| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Green day u Kultura i Zabava forumu; al to nije pravi punk, to je neka podvrsta punka...za mene sranje, jer nemam uzivancije kad sviram, stalno ponavljam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter | al to nije pravi punk, to je neka podvrsta punka...za mene sranje, jer nemam uzivancije kad sviram, stalno ponavljam isto... poslusaj rancid, pennywise, rise against, the clash...e to je za mene pravi punk volim ih poslusat, ali ne svirat ![]() Zadnji Uredio Servant : 24-07-08 u 12:09. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Green day ma kuzim , sve ok ![]() u biti si apsolutno u pravu , ..to je njih MTV proglasio punkom..ali sta ces , komercijalno uspjesan band i ja ih volim poslusat ponekad
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Green day Green Day je gotovo cisti punk rock no sa elementima punk pop-a. A to sta su se bacili u komercijalu ili ne mi se cisto jeb*! ![]() Glavno da oni imaju prejebenu ziku i da nastave sa tradicijom po kojoj je novi album bolji od starog. ![]()
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Green day Jedna od mojih omiljenih ''srcedrapajucih" sa American Idiot albumaWhatsername
__________________ ...well reality is due, what you say just can't be true when the story is streched and so far fetched that you're lacking an excuse- you lied... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:00.

sa American Idiot albuma