| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Grinderman u Kultura i Zabava forumu; Za one koji ne znaju Grinderman je novi projekt Nick Cave-a i benda Bad Seeds.U Grinderman-u Nick ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grinderman Za one koji ne znaju Grinderman je novi projekt Nick Cave-a i benda Bad Seeds.U Grinderman-u Nick Cave je zamijenio klavir sa električnom gitarom. Poslušao sam pjesmu No pussy blues i pjesma je luda totalno,evo našao sam video na youtube...
__________________ The ground is breaking down right under me. Cleanse and purge me in the water. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grinderman ''Foul-mouthed, noisy, hairy, and damn well old enough to know better'' Svidja mi se jaaaako...i spot i pjesma...jeeee, Cave je opet tu...koliko razloga za srecu ovo proljece.... ![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Tagovi: grinderman |
« ceca-maribor
|
eurosong »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.