| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Hladno pivo knjiga žalbe u Kultura i Zabava forumu; Jel neko čuo album kakav je?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hladno pivo knjiga žalbe evo ja sam si maloprije ubo nekakav limited edition, sad se preslušava album..na prvi pogled mi se čini ok, iako sam došao tek do pete pjesme
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Hladno pivo knjiga žalbe Slušam upravo, so far so good ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hladno pivo knjiga žalbe Album mi je odličan na prvo preslušavanje, 3 pjesme su mi baš nekako iskočile kao odlične a to su: 7) biološki sat 11) Pitala si me 12)Džepni Bog ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Hladno pivo knjiga žalbe hehe ja bio na promociji u petak ugl fora je album,super mi je nije sve tako sivo i konobar, to sam jedino zapamtio a cd mi kod lege, znam da ima 12 pjesama,prva je instrumental... jel u bioloskom satu svira onaj frajer sa usnom harmonikom imam i ja taj limied edition,neka kozna kutija...
__________________ Zadnji Uredio Letipasjegulja : 18-03-07 u 11:48. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hladno pivo knjiga žalbe je, bome...konobar je nova šank himna ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-06 Godina: 30
Poruka: 13
![]() | Re: Hladno pivo knjiga žalbe Jel zna tko kako se zove ona 13. pjesma (ona skrivena)?
__________________ Knjiga žalbe |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hladno pivo knjiga žalbe Ja sam nekako stara garda. Ne svidja mi se novi album. Najbolji su prva dva albuma.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hladno, knjiga, pivo, zalbe |
« Beatles
|
Linkin Park »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.