| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Hladno pivo vs. Thompson u Kultura i Zabava forumu; "Nedjeljom u dva" - gost Mile Kekin, pjevač Hladnog piva, panker Pitanje za zvanje u emociji......Hladno pivo ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Nedjeljom u dva" - gost Mile Kekin, pjevač Hladnog piva, panker Pitanje za zvanje u emociji......Hladno pivo ili Thompson......14:15h......Hladno pivo vodi s 2000 glasova spram 900 glasova za Thompsona.....u Hrvatskoj 2007....možda se stvarno nešto mijenja u glavama malih Hrvata.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hladno pivo vs. Thompson Ma i jedan i drugi previše nabijaju svoje političke stavove svima na nos (pogleč me! pogleč me! ja sam ljevičar/desničar!), tako da ih i ne gledam kao muzičare nego raspjevane političare/politikante. Muzika je tu sekundarna, i u niti jednom slučaju nešto ludo kvalitetna. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Re: Hladno pivo vs. Thompson Ma........hladnopivci su nesta manje politicki nastrojeni od thompsona................ iako ja preferiram punk treba i malo marka i škore................ čisto reda radi
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| |
![]() |
| Tagovi: hladno, pivo, thompson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.