| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Hladno pivo vs. Thompson u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: domy_1 thompsona vole samo blesavi hrvati kao moj susjed koji je malo udaren u glavu!!! čovjek navije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hladno pivo vs. Thompson Citat:
![]() Moje porijeklo je ustavri iz Čavoglava. Tamo imam kuću, gdje mi baka još uvijek živi. To je malo mijesto, Thompsonova kuća nije daleko od te. Moj stric je autor teksta pjesme "Geni kameni". Sviđa mi se par njegovih pjesama, ali ne dižem ruke i ne vičem: "Za dom - spremni!!!". Dakle, ti pričaš sranja. To šta ti sereš za Thompsona je isto kao kad se Neven uhvati srat i komentirat kako se tko obukao i kako tko nije "modno oviješten". Citat:
Zadnji Uredio ice : 06-04-07 u 12:38. | ||
| |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Hladno pivo vs. Thompson ajde stari ohladi... nego kažeš da je tvoj stric autor jedne od thompsonovih stvari?!?!? čovječe pa ne samo kaj thompson krade ritmove od stranih izvođaća već mu i drugi ljudi trebaju sastavljati text brijem da lik na koncertima ima onaj blesimetar il kak se to već zove pa čita s toga!! zato i uvijek kaže "ajde da vas čujem"... a ovi sa strane.. to sam "sintić" radi cijelo vrijeme za ritam, mož š si mislit kak oni znaju svirat!! EDIT: ja tu nikog nisam vrijeđao na forumu al samo sam realan za thomspona... ![]() Zadnji Uredio domy_1 : 06-04-07 u 12:52. |
| |
| | #33 (permalink) | |
| Purger | Re: Hladno pivo vs. Thompson Ti si realan !? Znači ti si taj koji je kompententan reći šta valja a šta ne valja !? Daj,molim te.... I kažeš da nisi vrijeđao ! Citat:
Malo se skoncentriraj !!!
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 06-04-07 u 13:17. | |
| |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Hladno pivo vs. Thompson ajde pa nikog nisam vrijeđao... Citat:
sad neznam dal si vidio al na budalizaciji sam neki dan skinuo filmić "mini-thompson".-(nije taj klinac jedini) da ja tog klinca negdje vidim, da znam kak izgleda pa nalupao bi ga ko zadnjeg ::::: !!!! e pa sve koje znam da slušaju tog thompsona su skoro pa takvi, non stop neka sranja sa političke strane itd itd ih jebu u mozak i baš iritiraju s nekim stvarima... ja sam jednom mislio da je thompson dobar i da je to sve 5 al jednom mi je dojadilo slušati hrvatske stvari pa sam se lagano prebacio na strano i našao barem 3 pjesme iz kojih je thompson uzeo ritam. znači nije OK s njegove strane i nije OK od dosta ljudi koji fakat briju na tog thompsona i ostala sranja koja ih potiču na nacionalizam itd itd... ne kažem ja da svi koji umjereno slušaju thompsona briju na takve stvari kao što sam napisao al ima ih dosta koji briju na takve gluposti... ZATO SE MENI THOMPSON GADI !!!! !!! !!! Zadnji Uredio domy_1 : 06-04-07 u 14:44. | |
| |
| | #35 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hladno pivo vs. Thompson Vidiš li ti koji si imbecil??? JE LI??? Prvo kažeš da nisi nikog vrijeđao onda citiraš ovu svoju popularnu kretensku izjavu. Uglavnom ti inače sereš tu općenito o svemu. Ma treba tebe zatuč k'o pantagana ![]() |
| |
| | #38 (permalink) |
| Veteran | Re: Hladno pivo vs. Thompson Još jedna riječ vrijeđanja sa bilo čije strane i dobit ćete obojica opomene i tema se zaključava!
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #40 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hladno pivo vs. Thompson Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| |
![]() |
| Tagovi: hladno, pivo, thompson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.