Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Hladno pivo vs. Thompson u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: domy_1 thompsona vole samo blesavi hrvati kao moj susjed koji je malo udaren u glavu!!! čovjek navije ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 06-04-07, 12:36   #31 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Hladno pivo vs. Thompson

Citat:
Pravi autor: domy_1 Pogledaj Poruke
thompsona vole samo blesavi hrvati kao moj susjed koji je malo udaren u glavu!!!

čovjek navije tog thompsona da ga cijelo susjedstvo čuje...

ajde ljudi rađe primite neki instrument u ruke i shvatit ćete da sve kaj sami odsvirate zvučit će bolje od thompsonovih šitova...
Blesavi ti roditelji

Moje porijeklo je ustavri iz Čavoglava. Tamo imam kuću, gdje mi baka još uvijek živi. To je malo mijesto, Thompsonova kuća nije daleko od te. Moj stric je autor teksta pjesme "Geni kameni". Sviđa mi se par njegovih pjesama, ali ne dižem ruke i ne vičem: "Za dom - spremni!!!".

Dakle, ti pričaš sranja. To šta ti sereš za Thompsona je isto kao kad se Neven uhvati srat i komentirat kako se tko obukao i kako tko nije "modno oviješten".

Citat:
Pravi autor: Damfisk
Dakle, kako bi Amerikanci rekli - BULLSHIT

Zadnji Uredio ice : 06-04-07 u 12:38.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 06-04-07, 12:46   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Godina: 18
Poruka: 180
domy_1 se izdvaja iz mase

ajde stari ohladi... nego kažeš da je tvoj stric autor jedne od thompsonovih stvari?!?!?

čovječe pa ne samo kaj thompson krade ritmove od stranih izvođaća već mu i drugi ljudi trebaju sastavljati text

brijem da lik na koncertima ima onaj blesimetar il kak se to već zove pa čita s toga!!
zato i uvijek kaže "ajde da vas čujem"...

a ovi sa strane.. to sam "sintić" radi cijelo vrijeme za ritam, mož š si mislit kak oni znaju svirat!!

EDIT: ja tu nikog nisam vrijeđao na forumu al samo sam realan za thomspona...

Zadnji Uredio domy_1 : 06-04-07 u 12:52.
domy_1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 06-04-07, 13:09   #33 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,951
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ti si realan !?

Znači ti si taj koji je kompententan reći šta valja a šta ne valja !?

Daj,molim te....

I kažeš da nisi vrijeđao !

Citat:
thompsona vole samo blesavi hrvati kao moj susjed koji je malo udaren u glavu!!!
Daj mi ovo objasni !?

Malo se skoncentriraj !!!

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 06-04-07 u 13:17.
sahasa je offline  
Star 06-04-07, 14:41   #34 (permalink)
Regularni forumas

ajde pa nikog nisam vrijeđao...

Citat:
gle ja neznam kakvo je društvo izvan "moje kruga", ali svi koje ja znam da slušaju thompsona, znači one koje JA POZNAJEM su užasno veliki kreteni!!!

sad neznam dal si vidio al na budalizaciji sam neki dan skinuo filmić "mini-thompson".-(nije taj klinac jedini)
da ja tog klinca negdje vidim, da znam kak izgleda pa nalupao bi ga ko zadnjeg ::::: !!!!

e pa sve koje znam da slušaju tog thompsona su skoro pa takvi, non stop neka sranja sa političke strane itd itd ih jebu u mozak i baš iritiraju s nekim stvarima...

ja sam jednom mislio da je thompson dobar i da je to sve 5 al jednom mi je dojadilo slušati hrvatske stvari pa sam se lagano prebacio na strano i našao barem 3 pjesme iz kojih je thompson uzeo ritam.

znači nije OK s njegove strane i nije OK od dosta ljudi koji fakat briju na tog thompsona i ostala sranja koja ih potiču na nacionalizam itd itd...

ne kažem ja da svi koji umjereno slušaju thompsona briju na takve stvari kao što sam napisao al ima ih dosta koji briju na takve gluposti...

ZATO SE MENI THOMPSON GADI !!!! !!! !!!

Zadnji Uredio domy_1 : 06-04-07 u 14:44.
domy_1 je offline  
Star 06-04-07, 14:54   #35 (permalink)
ice
Banned

ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Vidiš li ti koji si imbecil??? JE LI???

Prvo kažeš da nisi nikog vrijeđao onda citiraš ovu svoju popularnu kretensku izjavu.

Uglavnom ti inače sereš tu općenito o svemu.

Ma treba tebe zatuč k'o pantagana
ice je offline  
Star 06-04-07, 19:07   #36 (permalink)
Regularni forumas

Samo sam realan, i ti si imbecil kaj si na thompsonovoj strani!!!
domy_1 je offline  
Star 06-04-07, 20:47   #37 (permalink)
ice
Banned

Kako sam rekao, treba te zatuč ko pantagana.
ice je offline  
Star 06-04-07, 20:48   #38 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,043
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Još jedna riječ vrijeđanja sa bilo čije strane i dobit ćete obojica opomene i tema se zaključava!

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Star 06-04-07, 20:49   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Samo sam realan, i ti si imbecil kaj si na thompsonovoj strani!!!
Zašto tebi tako smetaju Hrvati?
Star 06-04-07, 20:52   #40 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
ajde pa nikog nisam vrijeđao...

gle ja neznam kakvo je društvo izvan "moje kruga", ali svi koje ja znam da slušaju thompsona, znači one koje JA POZNAJEM su užasno veliki kreteni!!!

sad neznam dal si vidio al na budalizaciji sam neki dan skinuo filmić "mini-thompson".-(nije taj klinac jedini)
da ja tog klinca negdje vidim, da znam kak izgleda pa nalupao bi ga ko zadnjeg ::::: !!!!

e pa sve koje znam da slušaju tog thompsona su skoro pa takvi, non stop neka sranja sa političke strane itd itd ih jebu u mozak i baš iritiraju s nekim stvarima...

ja sam jednom mislio da je thompson dobar i da je to sve 5 al jednom mi je dojadilo slušati hrvatske stvari pa sam se lagano prebacio na strano i našao barem 3 pjesme iz kojih je thompson uzeo ritam.

znači nije OK s njegove strane i nije OK od dosta ljudi koji fakat briju na tog thompsona i ostala sranja koja ih potiču na nacionalizam itd itd...

ne kažem ja da svi koji umjereno slušaju thompsona briju na takve stvari kao što sam napisao al ima ih dosta koji briju na takve gluposti...

ZATO SE MENI THOMPSON GADI !!!! !!! !!!
Ajd mali prestani generalizirat.
Zatvorena Tema
Tagovi: hladno, pivo, thompson

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114