| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Hoću ovu pjesmu!!! u Kultura i Zabava forumu; Sjetila sam se legendarne serije Sivi dom i još legendarnije pjesme iz te serije i tražila sam je po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Hoću ovu pjesmu!!! Sjetila sam se legendarne serije Sivi dom i još legendarnije pjesme iz te serije i tražila sam je po netu, ali je nisam našla... Pjesma ide nekako ovako: Sve što želim u ovom trenutku idi, idi iz života moga, srce mi je izgorelo moje, a duša je ostala bez svoga. Ne, neću plakati, srce mi je puno radosti... Ako netko ima tu pjesmu.... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Hoću ovu pjesmu!!! A jesi zahtjevna, pa sacekaj malo. Mozda se i nadje netko tko zna i ima pjesmu, ali ti bi to odmah drapnula, joj nestrpljiva zeno!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Hoću ovu pjesmu!!! Izvoliš Eowyn, ak ćeš imat problema s downloadom, reci, pa ću stavit na rapid http://69.46.23.36/f/Filmska%20Muzika%20-sivi%20dom.mp3 (save target as...)
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Tagovi: hocu, ovu, pjesmu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Jel ima ko ovu pjesmu | Gogy | Glazba | 10 | 29-01-07 19:16 |
| Zahtjev - Kemal Malovcic i Jovana - Senka | Kristijan | Glazba | 3 | 09-12-05 18:38 |
| Zadacnica bjelovarskog maturanta | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 25-11-05 22:51 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:23.

I ja je znam samo zato jer je reprizirana na jednoj bosanskoj televiziji...ali želim tu pjesmuuuuuuuuuuuuu 

rep+