| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi House music u Kultura i Zabava forumu; Ne znam dali postoji ova tema,nije mi se dalo trazit;pa ako ima ova tema unaprijed se ispricavam....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 195
![]() | House music Ne znam dali postoji ova tema,nije mi se dalo trazit;pa ako ima ova tema unaprijed se ispricavam....
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok Zadnji Uredio Servant : 18-01-08 u 11:07. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: House music
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: House music Kad stavljaš filmić idi na napredno... klikni na ikonicu: i unutar zagrada pejstaj zadnji dio iz URL-a (adrese) iza znaka =, koji bi ti kod ovog tvog zadnjeg filmića bio fjtEcFufQUc. Tako nećemo morati klikati na link da pogledamo filmić.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 195
![]() | Re: House music pa kod mene je sve ok,samo kliknem na play...to ti tako ostane par minuta pa se samo promjenii ili to netko radi umjesto mene ![]()
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: House music Naravno kad ti Servant uredi post (vidiš: Zadnji uredio Servant)... al neće vječno ići za tobom i prepravljati postove... stavi sljedeći filmić kako sam ti opisao...
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: House music Odlično, to je to... imaš rep od mene.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.

i unutar zagrada pejstaj zadnji dio iz URL-a (adrese) iza znaka =, koji bi ti kod ovog tvog zadnjeg filmića bio fjtEcFufQUc. Tako nećemo morati klikati na link da pogledamo filmić.