| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi House music u Kultura i Zabava forumu; ja poštujem da svatko ima svoj ukus, al mi nije jasno kako nekoga možeš ne voljeti a svira ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 43
![]() | Re: House music ja poštujem da svatko ima svoj ukus, al mi nije jasno kako nekoga možeš ne voljeti a svira vrstu glazbe koju ti slušaš..ja obožavam house: i guettu i axwella i bob sinclara i tom novya..ma sve ih obožavam...sve mi je super..ja ne znam za neku stvar koja mi nije dobra ![]() btw, jel ko čuo novu stvar od shapeshiftersa, new day?? baš mi je dobra ![]()
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #32 (permalink) |
![]() | Re: House music a inače, nije mi jasno kakve veze sven vath - L' esperanza i jaguar imaju s houseom??? ako mi može netko to objasniti... e da, i slažem se sa salirophilom(ili kako već ), bolje bi bilo da je ovo tema bez you tubea, ionako su već svi vidjeli spotove koje su htjeli..ili će ih vidjeti..čemu stavljati filmiće na forum..?
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 205
![]() | Re: House music Zasto sam poceo stavljat filmice,prije svega da ljudi primjete ovu temu,da se izmjene misljenja,da se zapocnu nove teme itd...druga stvar zakaj je takav problem i ako se stavljaju filmici,iskreno znam brdo stvari a tek sam prije mjesec dana pogledao prvi spot...tako da mozda postoji netko poput mene.. ![]() kakve veze sven vath - L' esperanza i jaguar imaju s houseom??? kaj nije to house??mozda znas nesto vise od mene
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok Zadnji Uredio Mekto : 01-02-08 u 19:54. |
| | |
| | #34 (permalink) |
![]() | Re: House music L' esperanza je trance. sven vath do 2000. svira trance i tada se udružuje sa carl coxom i westbamom te prelazi na techno...inače bi bankrotirao..koliko ja znam!! jaguar je techno...
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-06-06 Godina: 20
Poruka: 5
![]() | Re: House music Molim za pomoc! Jel mozda zna neko kako se zove dj ili izvodjac pjesme ide... nesto lets go to the party and dance everybody... spominje se i nesto everybody buco hand ups and stay... a refren ide " o liked liked... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07 Godina: 18
Poruka: 9
![]() | Re: House music ima jedna pjesma.. http://www.youtube.com/watch?v=wR4xg...eature=related Dj Raaban - Anima Libera pa bas mi je fora,a ne mogu je nigdje naci za skinut..pa ako netko zna ili je ima,molio bih ga/ju da mi se javi na PM..hvala..
__________________ Music should be an expression of freedom and not an expresion of fascism. -John A. Frusciante |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.