| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Hrvatska Glazba u Kultura i Zabava forumu; Evo jedan specijalni topic samo za našu glazbu. Tu ćemo postat riči od pisama, linkove i općenito raspravljati o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 121
![]() | Evo jedan specijalni topic samo za našu glazbu. Tu ćemo postat riči od pisama, linkove i općenito raspravljati o našim izvođačima... Evo jedna od meni najdražih pisama! Svake noći za te Boga molin, Pivajući kamenu i drači. Kroacijo, ka mater te volin, Umorna si, samo mi ne plači. Sve ću pisme pokloniti tebi, Sve đardine, neka mi te kite. Kroacijo, iz duše te jubin, Ja te volin ka i mati dite. Kroacijo, iz duše te jubin, Ja te volin ka i mati dite. Još se sićan oni riči, Što mi uvik priča ćaća: Nemoj sine nikud ići, Tvoj je kamen maslina i drača. Nek te rani kora kruva, Kaplja vina, zrno soli. Nek ti kušin bude stina, Al Hrvatsku sine voli. Pisme će ti pivati slavuji, Svirat će ti moje mandoline. Svaku stopu ove zemlje jubi Kad odrasteš voljeni moj sine. Svaku stopu ove zemlje jubi Kad odrasteš voljeni moj sine. Još se sićan oni riči, Što mi uvik priča ćaća: Nemoj sine nikud ići, Tvoj je kamen, maslina i drača. Nek te rani kora kruva, Kaplja vina i zrno soli. Nek ti kušin bude stina, Al Hrvatsku sine voli. Nek ti kušin bude stina, Al Hrvatsku sine voli.
__________________ ko sluša cajku kresnemo mu majku |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | Re: .: HRVATSKA GLAZBA :. Evo još jedna legendarna... Ko izvodi? pa Mišo legenda!! Ne tuguj vilo moja, ja ne bi druge tija Za šolde cilog svita ne bi te zaminija I ko bi to razumi, ko nije more kuša Ko nije oluju kako grmi sluša Ja san Dalmatino, od srca i duše Nisan ja od onih kako vitar puše Ja san Dalmatino iman jubav svoju Zaklet san u more i u bilu boju Ne tuguj vilo moja, ja ne bi druge tija Za šolde cilog svita ne bi te zaminija I ko bi to razumi, ko nije more kuša Ko nije oluju kako grmi sluša Ja san Dalmatino, od srca i duše Nisan ja od onih kako vitar puše Ja san Dalmatino iman jubav svoju Zaklet san u more i u bilu boju ![]()
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Hrvatska Glazba Evo jedna novija... ovu često slušan jer mi je zakon... Pivaju Bralić & Ićo Ribar san stari a ni riba za me više ne mari I ča je život kad proleti ka svi moji španjuleti A tija bi živit i ne mrit Još jeman voje za ribu lovit I mriže moje iskidane stoje Tribat će i' krpit još šetemane koje Koča u porat me čeka da je vratim moru Moru na daleka Ribar san star Moru život san da More, more kažem ti zbogom Umiren u duši sa tobon Ribar san star Nosi me zadnji val More, more kažem ti zbogom Bija san tako sritan sa tobom I ne svitli više moj feral I more miruje nigdi nima vala Ono žali ča nima ribara stara Ribar san star Moru život san da More, more kažem ti zbogom Umiren u duši sa tobom Ribar san star Nosi me zadnji val More, more kažem ti zbogom Bija san tako sritan sa tobom I ne svitli više moj feral Ribar san stari a ni riba za me više ne mari I ča je život kad proleti ka svi moji španjuleti Kad proleti ka svi moji španjuleti I more miruje, nidir nima vala Ono žali ča nima ribara stara
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Hrvatska Glazba Toni isto spada u legende, evo jena Tebi je rodjendan a ja praznih dzepova al’ Boze moj nismo svi djeca finih kvartova A pahulje, k’o proklete na tvoj kaput lijepe se i ne znam gdje povesti te da nas maknem s ulice Jer ti si najbolje, najbolje moj dobri andjele od svega sto su mi donijele sve ove sive godine ti si najbolje moj dobri andjele za mene najbolje Nekada plasim se sto u meni vidis ti a onda me umire oci pune ljubavi I bogat sam k’o da sam kralj i gospodar oblaka I ne znam gdje al’ povest’ ce me ritam tvojih koraka Jer ti si najbolje, najbolje moj dobri andjele od svega sto su mi donijele sve ove sive godine ti si najbolje moj dobri andjele za mene najbolje Jer ti si najbolje, najbolje moj dobri andjele od svega sto su mi donijele sve ove sive godine ti si najbolje moj dobri andjele za mene najbolje
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Hrvatska Glazba Tomislav Ivcic -> The Legenda!! Palo sunce iza surih hridi, mati čeka da se otac vrati Umoran sa polja ka i svi težaci, več je vrime da se pođe spati Ali otac ka uvik po svome, u konobu na kapljicu svrati Pa zapiva onu pismu, ća mu lipu mladost vrati Zapivajmo nočas u konobi, nek se stare uspomene bude Tuđi čovik nikad neče znati što to veže Dalmatinske ljude Zapivajmo nočas u konobi, našoj sriči dignut ćemo čaše I onda kad ne bude nas bilo pivat će se pisme naše Palo sunce iza surih hridi, mati čeka da se otac vrati Umoran sa polja ka i svi težaci, več je vrime da se pođe spati Ali otac ka uvik po svome, u konobu na kapljicu svrati Pa zapiva onu pismu, ća mu lipu mladost vrati Zapivajmo nočas u konobi, nek se stare uspomene bude Tuđi čovik nikad neče znati što to veže Dalmatinske ljude Zapivajmo nočas u konobi, našoj sriči dignut ćemo čaše I onda kad ne bude nas bilo pivat će se pisme naše ![]()
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Purger | Re: Hrvatska Glazba Citat:
Svaka čast svemu ali ako su ovi legende onda sam i ja legenda !!!! Bralić i Ićo...a tko su oni ..di oni pjevaju![]() Tomislav Ivčić...ha,ha,ha...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Hrvatska Glazba Ne pravi se pametan ne stoji ti dobro... Ako ne znaš Bralića onda se pokopaj... Što hahaćeš za Ivčića? On je jedan od najboljih glazbenika u povijesti.. Ali tvoje neznanje me ne čudi jer vi u zagrebu samo cecu slušate...ha,ha ha
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Hrvatska Glazba Citat:
,a za Bralića stvarno nisam nikad čuo. pa onda idem se i ja pokopat negdje.
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: Hrvatska Glazba Citat:
to je dovoljno da ga se stavi tu..Normalno je da ja ka Dalmatinac više stavljan dalmatinske pisme i izvođače, neko iz Slavonije može stavit npr Škoru, Barune, Shorty-a... Samo da je naše... (Ićo je Sikirić)
__________________ ko sluša cajku kresnemo mu majku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska glazba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Navijačke pjesme | legenda2 | Glazba | 29 | 27-06-08 12:55 |
| Hrvatska A-reprezentacija | zlatnidukat | Košarka | 5 | 20-01-08 11:58 |
| Hrvatska "repka" | Mata | Nogomet | 270 | 20-06-06 13:58 |