| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Hrvatska Glazba u Kultura i Zabava forumu; Ja znam, i ne samo od Daleke obale već i puno drugih Btw. i ja ih imam sve... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Veteran | Re: Hrvatska Glazba Ja znam, i ne samo od Daleke obale već i puno drugih ![]() Btw. i ja ih imam sve ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #103 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba Bogati!!! Svaka čast!! Moram priznat da nisam očekivao takvo poznavanje lika & dijela Marjana Bana i ekipe... Pohvalno pohvalno Ja sam mislio da je Daleka strogi splitski đir, da vanka Splita to nitko živ ne sluša... npr. u Šibeniku ili Zadru teško ćeš nać nekog tko zna pjesmu "Crni vlak" ili "Roza"... Ja, recimo, pojma nemam o tamburaškim pjesmama osim ovih četiri-pet što su kao malo poznatije tipa "Ne dirajte mi ravnicu" i "Mata" i "Sve je ona meni" i ona od Prljavog kazališta... kako se zove? ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 121
![]() | Re: Hrvatska Glazba Citat:
![]()
__________________ ko sluša cajku kresnemo mu majku | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba tu noć kad si se udavila nekad sam obožavao taj bend,a ova zadnja 2 albuma su mi ih zgadili totalno.ako mi je nečeg žao u životu onda je to pljunuta lova za original cd radio dubrava. od onda najprije dobro razmislim prije nego kupim bilo koji hrvatski original(kupih samo dva od tada) ali stare stvari su im odlične
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #107 (permalink) | ||
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba Ta od Prljavog kazališta je dobra... doduše, imaju Prljavci masu dobrih stvari (osobito starijih), ali nisam na tu mislio... ima jedna druga njihova, baš onako "slavonski" đir... jebemumater ne mogu se sada sjetit ![]() Citat:
![]() Citat:
Volija bi da si ti u pravu, a ja da san u krivu ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Hrvatska Glazba Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Hrvatska Glazba Damfisk, Daleku Obalu i cara Bana obožavam!!!!! Ali ni jedna njihova pjesma nije bolja od Morske vile Tu pjesmu jednostavno obožavam!!!!!!!!!Kao da je morska vila, sve je moje snove ostvarila, na obalama vrele neprospavane noći...kao da je dio plime modro more šumi njeno ime i sklada tihe pjesme, pjesme o samoći...kao da je dio sna, što me nosi zvjezdamaaaa...i dok je ljubim ona se pretvara da spava....grijana zlatnim suncem moje ljubavi....i dok je ljubim kao more njeno tijelo podrhtava....povedi me prostranstvima gdje svi pjevaju o ljubavi!!!!!!!!!!! ![]() A ta slavonska od Prljavaca je nešta za zlatnim dunjama ![]() Zadnji Uredio eowyn : 11-10-06 u 15:54. |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Hrvatska Glazba Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 11-10-06 u 15:59. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska glazba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Navijačke pjesme | legenda2 | Glazba | 29 | 27-06-08 12:55 |
| Hrvatska A-reprezentacija | zlatnidukat | Košarka | 5 | 20-01-08 11:58 |
| Hrvatska "repka" | Mata | Nogomet | 270 | 20-06-06 13:58 |
| Hrvatska, Madarska EP 2012. | Johnie-Bravo | Nogomet | 40 | 31-01-06 13:36 |