Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Hrvatska Glazba u Kultura i Zabava forumu; Ja znam, i ne samo od Daleke obale već i puno drugih Btw. i ja ih imam sve...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-06, 15:15   #101 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,852
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Hrvatska Glazba

Ja znam, i ne samo od Daleke obale već i puno drugih
Btw. i ja ih imam sve

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-06, 15:18   #102 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

da, i ja isto... samo ja nemam na kompu, ali ih znam dosta
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-06, 15:23   #103 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Bogati!!!

Svaka čast!! Moram priznat da nisam očekivao takvo poznavanje lika & dijela Marjana Bana i ekipe... Pohvalno pohvalno
Ja sam mislio da je Daleka strogi splitski đir, da vanka Splita to nitko živ ne sluša... npr. u Šibeniku ili Zadru teško ćeš nać nekog tko zna pjesmu "Crni vlak" ili "Roza"...

Ja, recimo, pojma nemam o tamburaškim pjesmama osim ovih četiri-pet što su kao malo poznatije tipa "Ne dirajte mi ravnicu" i "Mata" i "Sve je ona meni" i ona od Prljavog kazališta... kako se zove?
Odgovori sa citatom
Star 11-10-06, 15:29   #104 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

dobra mi je od Prljavog kazališta "tu noć kad si se udavala"

damfisk ne znam ti ni ja puno tamburaških.. to se ovdje kod nas uglavnom na selu sluša...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-06, 15:38   #105 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 121
Prika se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
npr. u Šibeniku ili Zadru teško ćeš nać nekog tko zna pjesmu "Crni vlak" ili "Roza"...
Netočno prika.. ja ti garantiran da svi u rasponu od Šibenika do Zadra znaju te i većinu pisama Daleke... pa Ban je legenda!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-06, 15:41   #106 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,509
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
tu noć kad si se udavila
nekad sam obožavao taj bend,a ova zadnja 2 albuma su mi ih zgadili totalno.ako mi je nečeg žao u životu onda je to pljunuta lova za original cd radio dubrava. od onda najprije dobro razmislim prije nego kupim bilo koji hrvatski original(kupih samo dva od tada)

ali stare stvari su im odlične
Odgovori sa citatom
Star 11-10-06, 15:47   #107 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Ta od Prljavog kazališta je dobra... doduše, imaju Prljavci masu dobrih stvari (osobito starijih), ali nisam na tu mislio... ima jedna druga njihova, baš onako "slavonski" đir... jebemumater ne mogu se sada sjetit

Citat:
damfisk ne znam ti ni ja puno tamburaških.. to se ovdje kod nas uglavnom na selu sluša...
A čuj.. ovde kod nas bi klapske pjesme bile kao nekakav autohtoni glazbeni đir, i velika većina ljudi zna dosta klapskih pjesama (hoću reć - ne slušaju se samo na selu), a u zaleđu (u "Vlaškoj") bi autohtona glazba bila one čuvene "gange" i "rere" ("ojkalice")... pa sam ja išao nekom logikom da u Slavoniji ljudi znaju tamburaške kao što u nas ljudi znaju klapske... a šta ću... robujem stereotipima... ubijte me

Citat:
Pravi autor: Prika Pogledaj Poruke
Netočno prika.. ja ti garantiran da svi u rasponu od Šibenika do Zadra znaju te i većinu pisama Daleke... pa Ban je legenda!
A čuj, stari... ja to govorim po mome iskustvu... a sad, možda san i steka krivi dojam, ma mi se ne čini tako...

Volija bi da si ti u pravu, a ja da san u krivu
Odgovori sa citatom
Star 11-10-06, 15:50   #108 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Bogati!!!

Svaka čast!! Moram priznat da nisam očekivao takvo poznavanje lika & dijela Marjana Bana i ekipe... Pohvalno pohvalno
Ja sam mislio da je Daleka strogi splitski đir, da vanka Splita to nitko živ ne sluša... npr. u Šibeniku ili Zadru teško ćeš nać nekog tko zna pjesmu "Crni vlak" ili "Roza"...
Skroz netočno, bar u mom gradu generacije odrasle s Obalom!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-06, 15:51   #109 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Damfisk, Daleku Obalu i cara Bana obožavam!!!!! Ali ni jedna njihova pjesma nije bolja od Morske vile Tu pjesmu jednostavno obožavam!!!!!!!!!

Kao da je morska vila, sve je moje snove ostvarila, na obalama vrele neprospavane noći...kao da je dio plime modro more šumi njeno ime i sklada tihe pjesme, pjesme o samoći...kao da je dio sna, što me nosi zvjezdamaaaa...i dok je ljubim ona se pretvara da spava....grijana zlatnim suncem moje ljubavi....i dok je ljubim kao more njeno tijelo podrhtava....povedi me prostranstvima gdje svi pjevaju o ljubavi!!!!!!!!!!!

A ta slavonska od Prljavaca je nešta za zlatnim dunjama

Zadnji Uredio eowyn : 11-10-06 u 15:54.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-06, 15:55   #110 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Ta od Prljavog kazališta je dobra... doduše, imaju Prljavci masu dobrih stvari (osobito starijih), ali nisam na tu mislio... ima jedna druga njihova, baš onako "slavonski" đir... jebemumater ne mogu se sada sjetit
... a za oblak mi se mjesec skrijoooo, sakrijo mi pute, uzalud vam trud svirači, za drugog su dunje žute, za druuuuuuuuuugoog su...

Zadnji Uredio Lovel : 11-10-06 u 15:59.
Lovel je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska glazba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Navijačke pjesme legenda2 Glazba 29 27-06-08 12:55
Hrvatska A-reprezentacija zlatnidukat Košarka 5 20-01-08 11:58
Hrvatska "repka" Mata Nogomet 270 20-06-06 13:58
Hrvatska, Madarska EP 2012. Johnie-Bravo Nogomet 40 31-01-06 13:36
utakmica Hrvatska - Švedska Kristijan Nogomet 8 05-10-05 13:12

Trenutno vrijeme na forumu: 01:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114