| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Hrvatska Glazba u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Joks A vidim da ne radi, ne rade ni drugi više Nije bilo puno skidanja pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Hrvatska Glazba Citat:
![]() da si bar sve to poprzio na DVD-e... imaju neki servisi kao popravljaju hardove i vracaju podatke, probaj, mozda uspije
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #142 (permalink) |
| Veteran | Re: Hrvatska Glazba Od muzike nisam niš popržio, zato sam i kupio taj dodatni hard za takve stvari da sve imam na njemu a ne da imam 500 diskova , par filmova jedino imam na dvd-u ![]() Probat ću to nekak spasit ak se da...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #143 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba Evo zadnjih par dana slušan stalno ovu pismu, i još mi nije dodijala... jednostavno me svaki put takne samo tako... riči su - AJME!!! Vilo moja - klapa Crikvenica Skoro saki put kad se mi pogjedamo ti i ne odzdraviš ko da se ne poznamo A da mi te k sebi zvat kad ćeš zaspat prvo sna da ti rečen da volin te još. Vilo moja ti si moj san, ti si moj san, al lagje bilo bi da si tuja mi da te ne poznan da te ne znan, al lagje bilo bi da si tuja mi da te ne poznan da te ne znan. RapidShare Webhosting + Webspace
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #144 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba Citat:
Evo je... i skužaj zbogradi kašnjenja RapidShare Webhosting + Webspace
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #147 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba Sorry, sorry, sorry!!!! Nešto sam zajebao kod uploadanja... ![]() Nemam pojma šta je bilo ![]() Pokušat ću sredit.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #148 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba Jebemumater! Ne mogu sredit. Točnije - ne znam kako ću sredit. Sorry, narode... nesposoban sam i informatički nepismen... Žao mi je... Potražite te pjesme na Limewire, sigurno ih ima
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska glazba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Navijačke pjesme | legenda2 | Glazba | 29 | 27-06-08 13:55 |
| Hrvatska A-reprezentacija | zlatnidukat | Košarka | 5 | 20-01-08 12:58 |
| Hrvatska "repka" | Mata | Nogomet | 270 | 20-06-06 14:58 |
| Hrvatska, Madarska EP 2012. | Johnie-Bravo | Nogomet | 40 | 31-01-06 14:36 |