Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Hrvatska Glazba u Kultura i Zabava forumu; hehe, otu san tražia prije, odlična stvar... predobra!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-10-06, 23:33   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 121
Prika se izdvaja iz mase
Re: Hrvatska Glazba

hehe, otu san tražia prije, odlična stvar... predobra!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 06:26   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 20-06-06
Godina: 63
Poruka: 58
pomoracsplit se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Svaka čast svemu ali ako su ovi legende onda sam i ja legenda !!!!

Bralić i Ićo...a tko su oni ..di oni pjevaju

Tomislav Ivčić...ha,ha,ha...
zasigurno tvoj nik dovoljno govori , ako neznas i nisi cuja za te pivace sta je i razumljivo obziron na tvoj nik nemoj se ni sprdat ,ja nikad nisam cua za neke pjevace narodne glazbe pa mi ni na kraj pameti nisu komentari poput tvojih.
te osobe sta si ih ti nabroja su umjetnici i to priznati toliko o kulturi poznavanja glazbe a i opcenito. :čekić

[quote=wonderwall;147488]nije mi jasno čemu odmah prepucavanje po regionalnoj osnovi. istina,Ivčić je bio jedan od boljih glazbenika na ovoj našoj popularno zvanoj estradi,ali stvarno pobogu ko su ti Bralić i Ićo. jel Ićo onaj Sikirić možda ,a za Bralića stvarno nisam nikad čuo. pa onda idem se i ja pokopat negdje.[/QUO

ja neznan sta vi u rijeci slusate, tomislav bralic ti piva onu pismu "CROATIO IZ DUSE TE LJUBIM " ili je to vama u "srpskoj" rijeci nepoznanica.
a sta se pok tomislava ivcica tice suludo je trosit rici .
preporucujem ti da slusas cecu za nju si zasigurno cuo a virujem da su ti i rici njenih pisama dobro poznate.

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Bralić i Ićo imaju još puno diplit da bi se uopće približili statusu "legende", a kamoli da ih se stavlja u istu rečenicu sa Mišon. A ni ja nisan nikad čuja za toga Bralića - osin ako to nije Tomislav Bralić. U svakon slučaju... nema on ni "L" od legende

Tomislav Ivčić - baš kao što reče čovjek - jedan od boljih glazbenika, ali opet, ne može u kategoriju sa Mišom.

I jedan dobronamjeran savjet - nema potrebe za takvim oštrim reakcijama... Smiri malo doživljaj, stari... nisu svi na forumu "zločesti purgeri"
vi ili ste u autu ili sta vam je , zasto raspravljate ko je legenda ko nije , ako ces tako za mene miso nema l od legedende to je obicni redikul u odnosu na olivera , gibonnia , terezu , spalata , arsena dedica ..... i moga bi nabrajat do bozica.
tebi je miso legenda meni nije i sta sad... taj covik je proda najvise ploca ali na istocnom trzistu tamo bi triba opet pivat jer je na pocetku domovinskog rata jasno to da do znanja.

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
a čuj... ako ljudi za nekoga nisu čuli, to bi značilo da taj nije toliko poznat da bi moga bit legenda

Je li tako? Legenda bi triba bit onaj koji je toliko poznat da je svako za njega čuja - pa čak i onaj koji ne prati takvu vrstu muzike
itekako se culo za tomislava bralica on je dugogodisnji pivac klape intrade iz zadra piva je prije nego sta se masu vas nije rodilo ali niste vi krivi slusate glazbu sa istoka i normalno je da niste culi za dosta umjetnika pivanja. koliko znan miši a i puno njih hrvatska drzava nije priznala status umjetnika , a taj status sebon nudi radni staz , placu ,poreske olaksice stan .... od strane drzave a to miso nema.

Zadnji Uredio eowyn : 06-10-06 u 11:06.
pomoracsplit je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 09:59   #23 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,911
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

sta bi sad tu svasta napisao, ali necu jer bi mogao ban popusit..

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 11:04   #24 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,828
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

2pomoracsplit: Hoćeš da ja sad ovdje nabacam par pjevača, priznatih umjetnika, iz sjeverne hrvatske, isto takvih kakve ti spominješ, s višegodišnjim iskustvom ali za koje ti sigurno nisi nikad čuo, jer vas u dalmaciji niti ne zanima previše nešto što nije vaše "odozdola", pa me baš zanima kakva bi tvoja reakcija bila kad bi ih ja nazvao legendama.
Blenuo bi u čudu i pitao se koji su sad ovi isto tako kao što su neki ovdje reagirali na te vaše pjevače, koji su vjerujem dobri ali poznati samo u dalmaciji i to isto ne svima.

Isto takvih pjevača, poznatih samo u svojoj regiji ima i na kvarneru i u slavoniji i svugdje po Hrvatskoj i sigurno nisu svi za njih čuli.
I ako je ovaj topic zamišljen da se i njih manje poznate malo izreklamira svaka čast ali skočit, napast i vrijeđat nekog ko nije za njih nikad čuo baš i nije na mjestu, pogotovo spominjanje da je netko srbin ako ne sluša vašu pismu.

A narodnjaci koje spominjete ti i Prika se jednako slušaju u Zagrebu kao i u Dalmaciji i u Slavoniji, žalosno ali istinito.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 11:06   #25 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Pomoracsplit, hajde nemoj više pisati 10 postova zaredom, nego napiši jedan post.

Slay, ti dobiti bann?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 11:14   #26 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,492
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
pomoracsplit
ja neznan sta vi u rijeci slusate, tomislav bralic ti piva onu pismu "CROATIO IZ DUSE TE LJUBIM " ili je to vama u "srpskoj" rijeci nepoznanica.
preporucujem ti da slusas cecu za nju si zasigurno cuo a virujem da su ti i rici njenih pisama dobro poznate.
ja sam iz "srpske" Rijeke,i time se ponosim(ako te to čini moćnim preko interneta,onda me možeš i zvat srbinom) . about Bralić,nisam čuo za njega, a u tvom sljedećem postu kažeš da je on član klape intrade(pa koji k***c ti misliš da ja znam članove svih jebenih klapa napamet) i da,nisam ni čuo pjesmu "Kroacijo,iz duše te ljubim"-a nit je ne želim čut. zašto? zato jer sam jebeni srbin iz Rijeke i drkam na cecu i ostale..sjeti se srpske Rijeke kad budeš šetao po onom vašem dijelu di je kafić na kafiću,a iz svakog drugog trešte lake note. ne znam o kojem se dijelu Splita točno radi(bio sam prije ljeta s frendom 2 dana),ali mjesto je opećepoznato kod vas dole i po svemu sudeći kolijevka dalmatinske melodije . tipično za jedan mediteranski grad. Zato 17 časnik stroja-probudi se iz utopije,narodnjaci su svuda oko nas htjeli mi to ili ne. i u srpskoj Rijeci,i u velehrvatsko nastrojenom Splitu i u svakom kutku naše domovine,na tebi je da napraviš nešto kako bi to promijenio,ali ne izdrkavajući se po internetu...

JEDNO PITANJE- ZNAŠ LI TKO JE KOCIJANČIĆ? BAREM OTPRILIKE,AL BEZ GOOGLANJA (ako nemaš pojma,a ipak proguglaš pokušavajući se pravit pametan onda jebiga to je dokaz kakav si lik. ako znaš,svaka čast i ako ne znaš pa priznaš također svaka čast.Pa da vidimo tvoje poznavanje hrvatske glazbe)

šta želim reć je. boli me kurac za jebenog bralića,a samim time što nisam čuo za njega,a smatram da znam dosta toga iz povijesti glazbe(kako naše tako i strane) govori dovoljno o tome ko je taj pokemon.

the point is,svaki regionalni dio hrvatske ima svoju karakterističnu glazbu,u principu razlika između ovog mog kvarnerskog dijela i Dalmacije je ta što se tu masovno upotrebljava harmonika,a tekstovi ovdašnjih pjesama su u glavnom na čakavskom. želim ti reć da ja cijenim sve što je u rangu nekakve normalne muzike,bila ona iz Dalmacije,Slavonije,Podravine,Istre,Zagorja ili bilo kojeg drugog kutka RH.ali je po meni normalno da mene dalmatinske pjesme ne pale,isto kao ni one slavonske,pa ni popevke. ima lijepih pjesama svuda,al nekako sam bliži onom regionalno nego nacionalno. što je po meni i logično

i da,našu zabavnu glazbu ne slušam (osim Olivera,Gibonnija i još par izvođača koje mogu progutat).pod ovim slušanje mislim na povremeno slušanje i na to da neću promijenit radio stanicu ako čujem bilo koga od njih na radiu u autu,kod kuće ili bilo gdje.Ima izvođača koje cijenim,prema kojima sam indiferentan i izvođača koje mrzim(u ove zadnje spadaju grdović,legenda mišo,tadija spalato,škoro,mate bulić).

Jer moje područje glazbenog interesa je uglavnom rock i kako ja to kažem "sve njegove derivacije"

I za kraj,hvala ti bože što sam rođen i odgajan u srpskoj Rijeci,k tome još i u centru grada pa na mene nisu utjecale nikakve tadašnje estradne zvjezdice. Hvala ti bože šta sam ko klinac bio okružem punkerima,i raznoraznim rock frajerima pa danas imam svoju filozofiju glazbe i krećem se prema njoj
Hvala ti bože za sve koncerte leta3,laufera,urbana,grada,hladnog piva,psihomodopopa,majki koje sam imao priliku gledati u momo gradu,jedno posebno hvala na ri-rocku(pogotovo na onom koncertu za 25. godišnjicu osnutka istog festivala,gdje sam imao prilike gledati bendove o kojima sam imao prilike nažalost samo slušati, te preslušavati njihove kasete i cd-e(u prvom redu to su bili Fit i Paraf,ali ih je bilo još)).
Hvala ti što sam prošli tjedan uživao na pearl jamu u Zagrebu,isto tako i na Prodigyu u Ljubljani pred par godina,hvala šta ću u prosincu napokon uživati uz Red hot chili pepperse. a za sljedeću godinu isto imam planova što se tiče koncerata,a ne "koncerata".

i zato

O,Riječani komunisti-sve se mijenja mi smo isti

p.s. pomoracsplit,dobronamjeran savjet-ukrcaj se na neki carrier i odguli 4 mjeseca,previše si "signed off ".

Zadnji Uredio wonderwall : 06-10-06 u 11:21.
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 11:34   #27 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Citat:
Pravi autor: pomoracsplit Pogledaj Poruke
zasigurno tvoj nik dovoljno govori , ako neznas i nisi cuja za te pivace sta je i razumljivo obziron na tvoj nik nemoj se ni sprdat ,ja nikad nisam cua za neke pjevace narodne glazbe pa mi ni na kraj pameti nisu komentari poput tvojih.
te osobe sta si ih ti nabroja su umjetnici i to priznati toliko o kulturi poznavanja glazbe a i opcenito. :čekić

vi ili ste u autu ili sta vam je , zasto raspravljate ko je legenda ko nije , ako ces tako za mene miso nema l od legedende to je obicni redikul u odnosu na olivera , gibonnia , terezu , spalata , arsena dedica ..... i moga bi nabrajat do bozica.
tebi je miso legenda meni nije i sta sad... taj covik je proda najvise ploca ali na istocnom trzistu tamo bi triba opet pivat jer je na pocetku domovinskog rata jasno to da do znanja.

itekako se culo za tomislava bralica on je dugogodisnji pivac klape intrade iz zadra piva je prije nego sta se masu vas nije rodilo ali niste vi krivi slusate glazbu sa istoka i normalno je da niste culi za dosta umjetnika pivanja. koliko znan miši a i puno njih hrvatska drzava nije priznala status umjetnika , a taj status sebon nudi radni staz , placu ,poreske olaksice stan .... od strane drzave a to miso nema.

A koji je tebi kurac? Šta si ti konstantno nadrkan? Jel' znaš ti normalno raspravljat? Koju pizdu strininu odma vriđaš, optužujueš i sereš po ljudima koji se usude imat drugačiji stav od tvoga?

Jebate led, ovde se priča o muzici, a ti odma raspališ o "srpskoj Rijeci" (taj izraz je inače jedna od najvećih kretenarija koju san ikad čuja) i domovinskon ratu - pa kakve to ima veze sa muzikon?

Ajde malo oladi, smiri se, popij pivo i dobro razmisli šta, kako, kome i na koji način pišeš...

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
ja sam iz "srpske" Rijeke,i time se ponosim(ako te to čini moćnim preko interneta,onda me možeš i zvat srbinom) . about Bralić,nisam čuo za njega, a u tvom sljedećem postu kažeš da je on član klape intrade(pa koji k***c ti misliš da ja znam članove svih jebenih klapa napamet) i da,nisam ni čuo pjesmu "Kroacijo,iz duše te ljubim"-a nit je ne želim čut. zašto? zato jer sam jebeni srbin iz Rijeke i drkam na cecu i ostale..sjeti se srpske Rijeke kad budeš šetao po onom vašem dijelu di je kafić na kafiću,a iz svakog drugog trešte lake note. ne znam o kojem se dijelu Splita točno radi(bio sam prije ljeta s frendom 2 dana),ali mjesto je opećepoznato kod vas dole i po svemu sudeći kolijevka dalmatinske melodije . tipično za jedan mediteranski grad. Zato 17 časnik stroja-probudi se iz utopije,narodnjaci su svuda oko nas htjeli mi to ili ne. i u srpskoj Rijeci,i u velehrvatsko nastrojenom Splitu i u svakom kutku naše domovine,na tebi je da napraviš nešto kako bi to promijenio,ali ne izdrkavajući se po internetu...

JEDNO PITANJE- ZNAŠ LI TKO JE KOCIJANČIĆ? BAREM OTPRILIKE,AL BEZ GOOGLANJA (ako nemaš pojma,a ipak proguglaš pokušavajući se pravit pametan onda jebiga to je dokaz kakav si lik. ako znaš,svaka čast i ako ne znaš pa priznaš također svaka čast.Pa da vidimo tvoje poznavanje hrvatske glazbe)

šta želim reć je. boli me kurac za jebenog bralića,a samim time što nisam čuo za njega,a smatram da znam dosta toga iz povijesti glazbe(kako naše tako i strane) govori dovoljno o tome ko je taj pokemon.

the point is,svaki regionalni dio hrvatske ima svoju karakterističnu glazbu,u principu razlika između ovog mog kvarnerskog dijela i Dalmacije je ta što se tu masovno upotrebljava harmonika,a tekstovi ovdašnjih pjesama su u glavnom na čakavskom. želim ti reć da ja cijenim sve što je u rangu nekakve normalne muzike,bila ona iz Dalmacije,Slavonije,Podravine,Istre,Zagorja ili bilo kojeg drugog kutka RH.ali je po meni normalno da mene dalmatinske pjesme ne pale,isto kao ni one slavonske,pa ni popevke. ima lijepih pjesama svuda,al nekako sam bliži onom regionalno nego nacionalno. što je po meni i logično

i da,našu zabavnu glazbu ne slušam (osim Olivera,Gibonnija i još par izvođača koje mogu progutat).pod ovim slušanje mislim na povremeno slušanje i na to da neću promijenit radio stanicu ako čujem bilo koga od njih na radiu u autu,kod kuće ili bilo gdje.Ima izvođača koje cijenim,prema kojima sam indiferentan i izvođača koje mrzim(u ove zadnje spadaju grdović,legenda mišo,tadija spalato,škoro,mate bulić).

Jer moje područje glazbenog interesa je uglavnom rock i kako ja to kažem "sve njegove derivacije"

I za kraj,hvala ti bože što sam rođen i odgajan u srpskoj Rijeci,k tome još i u centru grada pa na mene nisu utjecale nikakve tadašnje estradne zvjezdice. Hvala ti bože šta sam ko klinac bio okružem punkerima,i raznoraznim rock frajerima pa danas imam svoju filozofiju glazbe i krećem se prema njoj
Hvala ti bože za sve koncerte leta3,laufera,urbana,grada,hladnog piva,psihomodopopa,majki koje sam imao priliku gledati u momo gradu,jedno posebno hvala na ri-rocku(pogotovo na onom koncertu za 25. godišnjicu osnutka istog festivala,gdje sam imao prilike gledati bendove o kojima sam imao prilike nažalost samo slušati, te preslušavati njihove kasete i cd-e(u prvom redu to su bili Fit i Paraf,ali ih je bilo još)).
Hvala ti što sam prošli tjedan uživao na pearl jamu u Zagrebu,isto tako i na Prodigyu u Ljubljani pred par godina,hvala šta ću u prosincu napokon uživati uz Red hot chili pepperse. a za sljedeću godinu isto imam planova što se tiče koncerata,a ne "koncerata".

i zato

O,Riječani komunisti-sve se mijenja mi smo isti

p.s. pomoracsplit,dobronamjeran savjet-ukrcaj se na neki carrier i odguli 4 mjeseca,previše si "signed off ".

wonderwall - svaka čast!

To se zove demokracija. Skidam kapu, stari... do poda!!

Zadnji Uredio eowyn : 06-10-06 u 11:52.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 11:55   #28 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Stvarno, Pomorac, smiri malo doživljaje i smanji malo to vrijeđanje
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 12:10   #29 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Stvarno, Pomorac, smiri malo doživljaje i smanji malo to vrijeđanje
Pa da.

A interesantno je kako on uvijek započinje vijeđanje upravo na ovom podforumu Glazba, MP3, Muzika...

Sjećate se onog s Titom? Odmah raspalio rafalnom paljbom, a bez ikakve potrebe... nije ni mjesto ni vrijeme za takve reakcije...

Tko zna... Možda čovjek ima neke issues?
Odgovori sa citatom
Star 06-10-06, 12:14   #30 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

i ja bi sad tu trebao nest rec

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska glazba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Navijačke pjesme legenda2 Glazba 29 27-06-08 12:55
Hrvatska A-reprezentacija zlatnidukat Košarka 5 20-01-08 11:58
Hrvatska "repka" Mata Nogomet 270 20-06-06 13:58
Hrvatska, Madarska EP 2012. Johnie-Bravo Nogomet 40 31-01-06 13:36
utakmica Hrvatska - Švedska Kristijan Nogomet 8 05-10-05 13:12

Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114