| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Hrvatska Glazba u Kultura i Zabava forumu; gle, jednostavno, otišli ste u offtopic, bilo bi ok da se vratite temi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 20-06-06 Lokacija: split Godina: 63
Poruka: 58
![]() | Re: Hrvatska Glazba Citat:
supcino 1. k...c mi je 17 cm pa ti odluci jeli mal ili nije 2. od nas 17 prijatelja srbi su pobili 15 ostala smo nas dva i svakoga fali pola dok si ti drka ili se sakriva mene je nestalo pola supcino 3. tito mi je zatvoria a njegova banda pobila skoro cilu obitelj 4. ja san zavrsia visu pomorsku skolu i bija san barba na brodu ako znas sta je to proputova cili svit i govorin tri jezika , toliko o pismenosti. 4. na iskon netu postoji regionalni forum a i tema koju nisan ja napisa a nisan se ni ukljucija u raspravu ona glasi citiran " NECU U SRPSKU RIJEKU " procitaj sta drugi misle jedino u svemu sta mi s4e dogodilo je to da mi je za sta u takve ka sta si ti nisan p..a u domovinskom ratu koji na cukama nije priznava picke od ljudi ka sta si ti i tu tvoje ostalo drustvo. 5. hvala nebi pisa hrvatski jezik kako ga ti pises i na kraju mislim da sam zaluta mislim da ovo nije CRO PORTAL vec JUGONOSTALGICARSKI odnosno SRBOSLAVENSKI PORTAL di ti i ta tvoja regionalna obitelj kako ih vec nazivas i spadate. 5. MENE NE TRIBA BANIRAT VEC CU SE SAM MAKNIT SA OVAKVOG FORUMA I SVIMA PROSIRIT STA SE DOGAĐA I KAKVI JE TO FORUM A NA KRAJU JEBEM VAM SVIMA MATER JUGOSLAVENSKU NARAVNO ONOME TKO TO JE. 6. supcino imam vise godina skole nego ti zivota 2 firme koje uspjesno vodim u splitu koje sam posteno zaradija po svijetskim morima dok su tvoji roditelji krali i pljackali za vrime jugoslavije pod okriljen tita i njegovih drumskih razbojnika. ![]() | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba nisi ga trebala banirat, mislim ja kužim zakaj ga jesi banirala i to je ok, ali bilo bi zabavnije da je još malo blebetal i sramotil se još više, takav treba psihića
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Hrvatska Glazba To i je bit-nek se liječi negdje drugdje, a ne na forumu I pogledaj koliko je izvrijeđao ljude Na kraju mu više nije bilo bitno ni koga vrijeđa, samo nek vrijeđa Zaslužio je on bann I mislim da nikom nije zanimljivo prepucavati se s takvim bolesnikom ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba ja jednostavno ne mogu vjerovat koja je to budala a jos se dici nekim uspjesima i svojom pameti..samo cu rec OMG ![]() ajde da je netko njega vrijeđao, ali nije nego je on sam poceo srat..zalosno
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #48 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba Aha... popio je bann. Pa mislim da je to bilo pitanje vremena... A šta ćeš... ima svakakvog svijeta... ako čovjek stvarno misli ono što je napisao, to je onda žalosno... ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba hehe ode,a taman sam pomislio kako će bit prvi član posade na mojem "ignore brodu" a bio bi kapetan "bele lađe" uglavnom ispizdio momak od svih silnih foruma,ratova i brodova na kojima je plovio ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska glazba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Navijačke pjesme | legenda2 | Glazba | 29 | 27-06-08 12:55 |
| Hrvatska A-reprezentacija | zlatnidukat | Košarka | 5 | 20-01-08 11:58 |
| Hrvatska "repka" | Mata | Nogomet | 270 | 20-06-06 13:58 |