| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Hrvatska Glazba u Kultura i Zabava forumu; A sad sam tek vidio da je i Prika dobio bann? A zašto?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 121
![]() | Re: Hrvatska Glazba Evo ban je isteka pa evo jedna poruka prije nego dobijen drugi ban... Ovaj topic san otvoria u najboljoj namjeri. Očekiva san da će se više ljudi uključiti i staviti pjesme iz svog kraja To je sve krenilo u krivon smjeru jer je "sahasa" na nepotreban način komentira pisme... i sve je zasmetalo što san ja napisa za neke pivače da su legende.. pa jebenmu mater nisan donija nikakav članak po kojem oni moraju biti legende... to je meni samo izraz... @ Joks: Nije istina da Dalmatinci ne slušaju glazbenike "sjeverne Hrvatske" (primjer Škoro, i još neke slavonske pisme različitih izvođača)... Zato san i otvoria topic, da ti napišeš neku tebi dobru slavonsku, koju ću ja poslušati i naučiti nešto novo...jer ja (iskreno) osim Škore, Slavonskih lola, Baruna, Zlatnih dukata i ne znam ko što piva.. A to da se u Dalmaciji slušaju narodnjaci isto ka u Zagrebu je netočno.. totalno netočno.. @ wanderwall: Pročita san cili tvoj drugi post i nisan naša nikog smisla... Pa kažem i tebi, topic je otvoren pod nazivom "Hrvatska glazba" i ne znači ako san ja stavia par dalmatinskih pisama da ti ne smiš staviti Let3 ili slično... u tome je poanta, ako ti staviš neku pismu (riči ili mp3) neko drugi će je skiniti i poslušati pa će nešto i naučiti.. @ ADMIN Ovo nije jedini domaći portal/forum tako da ako i zbog ovog popijen ban ne triba biti na par dana.. isključi me totalno... Ako želiš da ovaj portal bude u razini sa ostalima (npr Index, Iskon...) najprije nauči svoje moderatore osnovama kulture (da alfa mislim na tebe (baniraj me) Jer ja nisam dobia nikakav razlog zbog kojeg san popija ban nego privatnu poruku: Naslov: hahah e več mi te pun kurac! Evo tebi ljepo ban na par dana pa se ohladi malo!! Pa sad ti ka admin (a i ostali useri) reci jeli to normalno? Razumin da obični useri nekad imaju žutu minutu i ispade... ali to se moderatorima nebi smilo događati... Sve ovo san ti napisa u dobroj namjeri, jer ja mogu i ne moran biti na forumu, ali ako će se ovako postupati prema svakom useru onda ne znam tko će ostati.. Ne želim ni pomišljati (iako ne isključujem) da je razlog što san iz Dalmacije a alfa je bbb-ovac... (ne virujen da toliko nisko može pasti) Samo tražin razlog zbog kojeg san baniran??
__________________ ko sluša cajku kresnemo mu majku |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba Citat:
zašto si baniran ne znam,a da budem iskren niti me ne zanima peace
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Veteran | Re: Hrvatska Glazba Prika ja isto neznam zašto si dobio ban ![]() Pročitao sam tvoje postove i u drugim temama i stvarno nisam našao razlog za baniranje, za razliku od onog pomorca koji je ga je s razlogom dobio Topik je dobro zamišljen, kao što sam već i rekao Citat:
Treba one koji to žele upoznat i sa njima manje poznatim pjevačima i pjesmama ![]() A Sahasa je komentirao sarkastično onako kako on to i inače radi na forumu, da si duže tu već bi se naviknuo na to. Isto kao što bi se mi trebali naviknuti da tvoj izraz legenda znači da je taj netko tebi dobar a nemora biti i drugima ![]() A ovo za narodnjake se baš i ne slažem jer mislim da se to jednako sluša svugdje u Hrvatskoj
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba Istina, ni ja nisam vidio nekog razloga za ban, ali onaj kreten ga je zasluzio. Da Iskon i Index..looooooool ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #59 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska Glazba A sad kad smo tako fino popričali, da se vratimo na temu: Prika, jel' ti triba Mp3 sa onon pismon "Budi noćas mirno more"?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska glazba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Navijačke pjesme | legenda2 | Glazba | 29 | 27-06-08 12:55 |
| Hrvatska A-reprezentacija | zlatnidukat | Košarka | 5 | 20-01-08 11:58 |
| Hrvatska "repka" | Mata | Nogomet | 270 | 20-06-06 13:58 |