Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Hrvatska Glazba u Kultura i Zabava forumu; A sad sam tek vidio da je i Prika dobio bann? A zašto?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-06, 16:29   #51 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Hrvatska Glazba

A sad sam tek vidio da je i Prika dobio bann?

A zašto?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 16:42   #52 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

nisam vidio razlog za priku, al ajd....

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 17:15   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,345
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

during the war...
Odgovori sa citatom
Star 07-10-06, 18:22   #54 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Priku je Alfa bannao jer je pretjerao
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 11:12   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 121
Prika se izdvaja iz mase

Evo ban je isteka pa evo jedna poruka prije nego dobijen drugi ban...

Ovaj topic san otvoria u najboljoj namjeri. Očekiva san da će se više ljudi uključiti i staviti pjesme iz svog kraja
To je sve krenilo u krivon smjeru jer je "sahasa" na nepotreban način komentira pisme... i sve je zasmetalo što san ja napisa za neke pivače da su legende.. pa jebenmu mater nisan donija nikakav članak po kojem oni moraju biti legende... to je meni samo izraz...

@ Joks:
Nije istina da Dalmatinci ne slušaju glazbenike "sjeverne Hrvatske"
(primjer Škoro, i još neke slavonske pisme različitih izvođača)...
Zato san i otvoria topic, da ti napišeš neku tebi dobru slavonsku, koju ću ja poslušati i naučiti nešto novo...jer ja (iskreno) osim Škore, Slavonskih lola, Baruna, Zlatnih dukata i ne znam ko što piva..

A to da se u Dalmaciji slušaju narodnjaci isto ka u Zagrebu je netočno.. totalno netočno..

@ wanderwall:
Pročita san cili tvoj drugi post i nisan naša nikog smisla...
Pa kažem i tebi, topic je otvoren pod nazivom "Hrvatska glazba" i ne znači ako san ja stavia par dalmatinskih pisama da ti ne smiš staviti Let3 ili slično... u tome je poanta, ako ti staviš neku pismu (riči ili mp3) neko drugi će je skiniti i poslušati pa će nešto i naučiti..

@ ADMIN
Ovo nije jedini domaći portal/forum tako da ako i zbog ovog popijen ban ne triba biti na par dana.. isključi me totalno...

Ako želiš da ovaj portal bude u razini sa ostalima (npr Index, Iskon...)
najprije nauči svoje moderatore osnovama kulture (da alfa mislim na tebe (baniraj me)
Jer ja nisam dobia nikakav razlog zbog kojeg san popija ban nego
privatnu poruku:
Naslov: hahah
e več mi te pun kurac!

Evo tebi ljepo ban na par dana pa se ohladi malo!!

Pa sad ti ka admin (a i ostali useri) reci jeli to normalno?
Razumin da obični useri nekad imaju žutu minutu i ispade... ali to se moderatorima nebi smilo događati...

Sve ovo san ti napisa u dobroj namjeri, jer ja mogu i ne moran biti na forumu, ali ako će se ovako postupati prema svakom useru onda ne znam tko će ostati..
Ne želim ni pomišljati (iako ne isključujem) da je razlog što san iz Dalmacije a alfa je bbb-ovac... (ne virujen da toliko nisko može pasti)

Samo tražin razlog zbog kojeg san baniran??
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 11:35   #56 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,509
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Prika Pogledaj Poruke
@ wanderwall:
Pročita san cili tvoj drugi post i nisan naša nikog smisla...
Pa kažem i tebi, topic je otvoren pod nazivom "Hrvatska glazba" i ne znači ako san ja stavia par dalmatinskih pisama da ti ne smiš staviti Let3 ili slično... u tome je poanta, ako ti staviš neku pismu (riči ili mp3) neko drugi će je skiniti i poslušati pa će nešto i naučiti..
moj drugi post je napisan kao reakcija na post pomorcaST i nema nikakve veze s tobom,dakle nastavimo raspravu u normalnim tonovima. s ostalim šta si rekao se više-manje slažem

zašto si baniran ne znam,a da budem iskren niti me ne zanima

peace
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 11:40   #57 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,852
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Prika ja isto neznam zašto si dobio ban
Pročitao sam tvoje postove i u drugim temama i stvarno nisam našao razlog za baniranje, za razliku od onog pomorca koji je ga je s razlogom dobio

Topik je dobro zamišljen, kao što sam već i rekao
Citat:
Pravi autor: Joks
I ako je ovaj topic zamišljen da se i njih manje poznate malo izreklamira svaka čast ali skočit, napast i vrijeđat nekog ko nije za njih nikad čuo baš i nije na mjestu
, ali je otišao u krivom smjeru ne tolko zbog tebe nego zbog onog pomorca.
Treba one koji to žele upoznat i sa njima manje poznatim pjevačima i pjesmama

A Sahasa je komentirao sarkastično onako kako on to i inače radi na forumu, da si duže tu već bi se naviknuo na to. Isto kao što bi se mi trebali naviknuti da tvoj izraz legenda znači da je taj netko tebi dobar a nemora biti i drugima

A ovo za narodnjake se baš i ne slažem jer mislim da se to jednako sluša svugdje u Hrvatskoj

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 15:01   #58 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,922
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Istina, ni ja nisam vidio nekog razloga za ban, ali onaj kreten ga je zasluzio. Da Iskon i Index..looooooool

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 22:54   #59 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A sad kad smo tako fino popričali, da se vratimo na temu:

Prika, jel' ti triba Mp3 sa onon pismon "Budi noćas mirno more"?
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 22:57   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 121
Prika se izdvaja iz mase

Iman je, ali ovo čudo koje iman radi samo u Winampu pa ako imaš verziju koja radi u WM playeru baci
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska glazba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Navijačke pjesme legenda2 Glazba 29 27-06-08 12:55
Hrvatska A-reprezentacija zlatnidukat Košarka 5 20-01-08 11:58
Hrvatska "repka" Mata Nogomet 270 20-06-06 13:58
Hrvatska, Madarska EP 2012. Johnie-Bravo Nogomet 40 31-01-06 13:36
utakmica Hrvatska - Švedska Kristijan Nogomet 8 05-10-05 13:12

Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114