| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Ima tu bubnjara? u Kultura i Zabava forumu; Zanima me kolko na ovom forumu ima bubnjara. Pa da vidimo!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima tu bubnjara? Inače sviran gitaru ali znam nešto odsvirat na bubnjevima.Ovo je po meni jedan od najboljih i najkreativnijih bubnjara današnjice: Daney Carey ![]()
__________________ The ground is breaking down right under me. Cleanse and purge me in the water. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ima tu bubnjara? Ja nemam bubnjeve,ima mi ih prijatelj,pa bi njegove svira...sve dok nam se bend nije raspa(puno smo pili a sve manje svirali jebiga) ![]()
__________________ The ground is breaking down right under me. Cleanse and purge me in the water. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ima tu bubnjara? hahahaha znam kako ti je...meni su sjebali bubnjeve u vise navrata kad su pijani padali i onda smo napravili pauzu od mjesec dana al se razvuklo na 2 mjeseca i nemam pojma kad cemo opet zasvirat... ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Ima tu bubnjara? Imao sam ja jednog u glavi prejučer, ali uteče ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bubnjara, ima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.