Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

iritantno žasu!!!!!!

Raspravljate o temi iritantno žasu!!!!!! u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; znaci ovako,užasno me iritira kad mi neko kaže "slušam techno" i kad ga pitam na to..sta sluša od techna pa ...

Starter Avatar od korisnika ejsid
    Datum registracije
    23-02-10
    Poruka
    47
    Liked
    0 times

iritantno žasu!!!!!!

znaci ovako,užasno me iritira kad mi neko kaže "slušam techno" i kad ga pitam na to..sta sluša od techna pa kad mi pocne nabrajat tipa:david guetta,basshunter i slicno...isuseeeeeeee kako me to iritira neznam možda sam u svom filmu al smeta me to užasno eto..imao sam potrebu to napisat tu jel se slaže neko samnom?anybody!? btw da napisem "par" electronic artista koje ja slušam i ne samo to! I'm into electronic, minimal, techno, ambient and idm, including:
    Gui Boratto, edIT, Massive Attack, Pantha du Prince, Jeff Mills, Telefon Tel Aviv, Tricky, The Field, Tycho, Ricardo Tobar, Jacek Sienkiewicz, Ochre, Secret Cinema, Andrea Roma, Sascha Funke, Groj, Alex Smoke, Andrea Roma & Alberto Fracasso, Autechre, Gabriel Ananda, sneak thief, Richie Hawtin, AFX, Paul van Dyk, Alex Bau, Ryan Davis, Trifonic, Giovanni Damico, José González, Dave Shokh, Booka Shade, Andrea Giuliani & Luca Rossetti, Gino's & Snake, Robert Miles, DIGITAL REPORT, Daniel Steinberg, Tribalistas, Daniel Dreier, DANNY OMICH, Basti Grub, Ascion, Alexi Delano, Nathan Fake, Spektre, Loess, Funckarma, SubtractiveLAD, Bang Gang, Dirty Culture, Boards of Canada.
    uzmi šal i svoju glazbu odjebi zauuuvijeeeek!

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Re: iritantno žasu!!!!!!

Mene iritira kad pitam nekog sta slusa a dobijem odgovor SVE. Ma racku moj sve. Ful neka zenska iz diskaca kojoj se nabacujem slusa grindcore
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika metal_massacre
    Datum registracije
    27-12-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,288
    Liked
    0 times

Re: iritantno žasu!!!!!!

mene živcira kad netko kaže da sluša blek, a onda kaže da sluša cradle of filt
    a idu mi na živce i oni white metal bendovi, i pantomimičari i klauni

Lastane, jesam li čr00?
    You can run on for a long time
    Run on for a long time, run on for a long time
    Sooner or later God'll cut you down
    Sooner or later God'll cut you down

Lajkaj nas na Facebooku