| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Iron Maiden-najbolji album po vašemu u Kultura i Zabava forumu; Dajte svoje mišljenje o tome koji vam je najbolji album od ove kultne grupe.Hvala Mogu svi sudjelovati..metalci ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolji album od Iron Maidena za vas je : | |||
| 1980. Iron Maiden | | 3 | 6.12% |
| 1981. Killers | | 1 | 2.04% |
| 1982. The Number of the Beast | | 11 | 22.45% |
| 1983. Piece of Mind | | 1 | 2.04% |
| 1984. Powerslave | | 6 | 12.24% |
| 1986. Somewhere in Time | | 1 | 2.04% |
| 1988. Seventh Son of a Seventh Son | | 5 | 10.20% |
| 1990. No Prayer for the Dying | | 1 | 2.04% |
| 1992. Fear of the Dark | | 6 | 12.24% |
| 1995. The X Factor | | 1 | 2.04% |
| 1998. Virtual XI | | 0 | 0% |
| 2000. Brave New World | | 4 | 8.16% |
| 2003. Dance of Death | | 0 | 0% |
| 2006. A Matter of Life and Death | | 2 | 4.08% |
| nemogu se odluciti | | 7 | 14.29% |
| Glasači: 49. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 07-10-06 Lokacija: Misty Mountains Godina: 23
Poruka: 4,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Iron Maiden-najbolji album po vašemu Dajte svoje mišljenje o tome koji vam je najbolji album od ove kultne grupe.Hvala Mogu svi sudjelovati..metalci ili ne ![]()
__________________ 4. sezona CP virtualne kladionice - 12. kolo Zadnji Uredio kale : 17-06-09 u 23:06. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Iron Maiden-najbolji album po vašemu meni se najviše sviđa powerslave ali mi je seventh son tu negdje. ipak glas dajem powerslaveu ![]() btw.@ kale nije vrag da si ti glasao za X factor
__________________ Stari ljudi vode ljubav kao zvijeri, svako malo netko rikne |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-12-08 Lokacija: Vukovar Godina: 16
Poruka: 3,112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iron Maiden-najbolji album po vašemu ![]() prijatelju...ftw je skracenica za For The Win tako da mi je Powerslave najbolji album
__________________ The sun burns on It reminds me of you The slit wrists of the sky Bleeding into the blue |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Iron Maiden-najbolji album po vašemu markorakija cita s desna na lijevo ot: The number of the Beast, Piece of Mind i Powerslave su prejebeni albumi. Aj recimo Powerslave sa suzom u oku za ova dva ostala ![]()
__________________ I got something to say... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Iron Maiden-najbolji album po vašemu @massacre sorry prijatelju nisam dobro pročitao ![]() @kiyu ti si meno reka da ti je piece of mind najbolji pa što onda nisi glasa za njega. jel samo zato jer je većina za powerslave ili ![]()
__________________ Stari ljudi vode ljubav kao zvijeri, svako malo netko rikne |
| | |
![]() |
| Tagovi: maiden |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.